Medya AlemiMedya AlemiMedya Alemi
  • Medya
  • Gündem
  • Magazin
  • Dizi/TV
  • Teknoloji
  • Kültür/Sanat
  • Yaşam
  • Sağlık
  • Spor
  • Diğer
Haber Ömer Çelik: ‘İslam Düşmanlığıyla Mücadele Tüm İnsanlığın Meselesidir’
Paylaş
Font ResizerAaa
Medya AlemiMedya Alemi
Font ResizerAaa
Arama
  • Home
    • Home 5
  • Demos
  • Categories
  • Bookmarks
  • More Foxiz
    • Sitemap
  • Kullanım Şartları
  • Künye
  • İletişim
  • Advertise
© Copyright 2022, Medya Alemi Tüm Hakları Saklıdır.
Medya Alemi > Gündem > Ömer Çelik: ‘İslam Düşmanlığıyla Mücadele Tüm İnsanlığın Meselesidir’
Gündem

Ömer Çelik: ‘İslam Düşmanlığıyla Mücadele Tüm İnsanlığın Meselesidir’

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İslamofobiyle Mücadele Uluslararası Günü nedeniyle bir paylaşım yaptı.Çelik, " İslam düşmanlığı olarak yayılan ve Müslümanları hedef alan ideolojik fanatizmin, DEAŞ ile bir farkı yoktur. İslam düşmanlığıyla mücadele tüm insanlığın meselesidir." açıklamasında bulundu.

Son Güncelleme 17 Mart 2025 09:52
7 ay önce
Paylaş
Ömer çelik
Paylaş

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İslamofobiyle Mücadele Uluslararası Günü nedeniyle bir paylaşım yaptı.Çelik, ” İslam düşmanlığı olarak yayılan ve Müslümanları hedef alan ideolojik fanatizmin, DEAŞ ile bir farkı yoktur. İslam düşmanlığıyla mücadele tüm insanlığın meselesidir.” açıklamasında bulundu.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “İslami değerlere dönük saldırıların olduğu her yerde, tüm insanlığı ve medeni dünyayı hedef alan insanlık düşmanı bir nefretin olduğunu görüyoruz.” dedi.

Ömer Çelik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kulllandı:

“Bugün İslamofobiyle Mücadele Uluslararası Günü.

İslami değerlere dönük saldırıların olduğu her yerde, tüm insanlığı ve medeni dünyayı hedef alan insanlık düşmanı bir nefretin olduğunu görüyoruz.

Gelişmiş demokrasiler İslamofobi ile mücadelede yeterince etkili olamıyorlar. Bu da demokrasilerinin faşistler tarafından kuşatılmasına yol açıyor. Herkesin İslamofobi ile mücadelenin insanlık değerlerini savunmakla eşdeğer olduğunu anlaması gerekiyor.

Sayın Cumhurbaşkanımız İslamofobi kavramının yetersizliğine vurgu yaparak, küresel düzeyde bu nefreti körükleyenlerin tutumlarını “İslam düşmanlığı” olarak tanımlamıştır.

İslam düşmanlığı ve kültürel ırkçılığın halen Batılı ülkelerde yayılmaya ve siyasetçisinden kamu görevlisine kadar toplumun tüm kesimlerini zehirlemeye devam ettiğini endişeyle görüyoruz.

İslam düşmanlığı olarak yayılan ve Müslümanları hedef alan ideolojik fanatizmin, DEAŞ ile bir farkı yoktur.

İslam düşmanlığıyla mücadele tüm insanlığın meselesidir. Batılı devletler ve siyasetçiler bu mücadelede daha çok sorumluluk üstlenmelidirler.”

Rasim Ozan’la Nagehan Alçı Arasında Nafaka Kavgası!
Tayland’da Eşcinsel Evlilik Kararı!
Bakan Yerlikaya Açıkladı: Bir Haftada Yaklaşık 500 Bin Araca ve Sürücüye İşlem Yapıldı!
Anayasa Mahkemesi Wikipedia Kararını Açıkladı!
Hızlı Tren Biletlerine Zam!
EtiketlerAk PartiDeaşİslamMüslümanlarÖmer Çelik
Bu Haberi Paylaş
Facebook Whatsapp Whatsapp LinkedIn
Önceki Haber Mansur Yavaş Mansur Yavaş: ‘Kimse Birbirinin Yedeği Falan Olmaz’
Sonraki Haber Ekrem İmamoğlu İmamoğlu’ndan Erdoğan’a: ‘Yaş Geçti, Ekrem Ağrıları Başladı’
Evcil Hayvan Sahipleri
Evcil Hayvanlar Stresi Azaltıyor: Sahiplerinin %58’i Sarılmayı Tercih Ediyor!
Diğer
Bilinç Transferi
Bilinç Aktarımı Mümkün Mü? Oxford Raporuna Göre Üç Büyük Engel!
Diğer
Kardeşler
Alfred Adler’in Doğum Sırası Teorisi: Kişilik Üzerindeki Etkileri!
Diğer
Kolejen
Kolajen Takviyeleri Gerçekten İşe Yarıyor mu? Uzmanlar Ne Diyor, Kullanıcılar Ne Hissediyor?
Diğer
Uykusuzluk
Uykusuzlukla Mücadele: Daha Hızlı Uykuya Dalmak İçin Bilim Destekli 6 İlginç Yöntem!..
Diğer
Medya AlemiMedya Alemi
© Copyright 2022, Medya Alemi Tüm Hakları Saklıdır.
  • Kullanım Şartları
  • Künye
  • İletişim
  • Advertise