Medya AlemiMedya AlemiMedya Alemi
  • Medya
  • Gündem
  • Magazin
  • Dizi/TV
  • Teknoloji
  • Kültür/Sanat
  • Yaşam
  • Sağlık
  • Spor
  • Diğer
Haber Zeydan Karalar Gözaltına Alınmıştı: Şimdi Tutuklama İstemiyle Mahkemeye Sevk Edildi!
Paylaş
Font ResizerAaa
Medya AlemiMedya Alemi
Font ResizerAaa
Arama
  • Home
    • Home 5
  • Demos
  • Categories
  • Bookmarks
  • More Foxiz
    • Sitemap
  • Kullanım Şartları
  • Künye
  • İletişim
  • Advertise
© Copyright 2022, Medya Alemi Tüm Hakları Saklıdır.
Medya Alemi > Gündem > Zeydan Karalar Gözaltına Alınmıştı: Şimdi Tutuklama İstemiyle Mahkemeye Sevk Edildi!
Gündem

Zeydan Karalar Gözaltına Alınmıştı: Şimdi Tutuklama İstemiyle Mahkemeye Sevk Edildi!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Son Güncelleme 8 Temmuz 2025 22:21
6 ay önce
Paylaş
Zeydan Karalar
Paylaş

5 Temmuz Cumartesi sabahı başlatılan operasyon kapsamında gözaltına alınan CHP’li belediye başkanları, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Aralarında Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere’nin de bulunduğu 13 kişinin Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’nde savcılığa çıkarıldığı öğrenildi.

Avukat Hüseyin Ersöz’ün verdiği bilgiye göre, savcılık ifadelerinin ardından Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere hakkında adli kontrol uygulanması, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar hakkında ise tutuklama talebinde bulunuldu. Savcılığın kararları, mahkemeye sevk yazısıyla iletildi.

Gözaltılar nasıl başladı?
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, İstanbul’da tutuklu bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu Silivri Cezaevi’nde ziyaret ettikten sonra, dönüş yolunda uğradığı Gebze’deki ablasının evinde gözaltına alınmıştı. Aynı operasyon kapsamında, Ankara’dan Adıyaman’a dönmek üzereyken gözaltına alınan Abdurrahman Tutdere de İstanbul’a getirilmişti. Her iki isim de Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürülmüştü.

Sağlık kontrolleri Bayrampaşa’da yapıldı
Gözaltında bulunan Karalar, Tutdere ve beraberindeki 11 kişi, dört gün süren işlemlerin ardından sabah saatlerinde sağlık kontrolü için Bayrampaşa Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Sağlık kontrolü sırasında güvenlik önlemleri artırıldı; basın mensuplarının görüntü almasına izin verilmedi.

Adliye süreci başladı
Sağlık kontrollerinin tamamlanmasının ardından Karalar ve Tutdere, saat 09.15 sıralarında İstanbul Adliyesi’ne sevk edildi. Gözaltındaki diğer isimlerle birlikte ifadeleri alınan Karalar ve Tutdere hakkında nihai kararın gün içinde verilmesi bekleniyor.

Gelecek Partisi Cumhurbaşkanı Adayını Açıkladı!
İsrail Gazze’de Bir Okula Hava Saldırısı Düzenledi!
Barzani’den ‘Bağdat’ açıklaması
Ankara merkezli 8 ilde naylon fatura operasyonu
Cepte Yanma Devam Ediyor: Sigaraya Yine Zam Geldi!
EtiketlerAdanaBelediye BaşkanıMahkemeZeydan Karalar
Bu Haberi Paylaş
Facebook Whatsapp Whatsapp LinkedIn
Önceki Haber Özgür Çelik Skandal Büyüyor: CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik Hakkında Flaş Gelişme!
Sonraki Haber Baba Vanga 13 Ağustos 2025’e Dikkat! Baba Vanga’dan Korkutan Kehanet: “Gökyüzü Bağıracak!”
Tuzak Kalp
Genç Kızlar Neden Tehlikeli Erkeklere İlgi Duyuyor? Uzman Psikolog Açıklıyor!
Diğer
İnsan Duygu Haritası
Görmediğimiz Ancak Kullandığımız 6 Gizli Duyu!
Diğer
Melatonin
Melatonin Kullanımı Artıyor: Yeni Araştırma Kalp Yetmezliği ve Erken Ölüm Riskine İşaret Ediyor!
Diğer
Evcil Hayvanlar
Evcil Hayvanlar Ne Kadar Yaşar? Türlere Göre Ortalama Yaşam Süreleri!
Diğer
Anason
Menopoz Döneminde Kurtarıcı Baharat: Anasonun Etkileri Şaşırtıyor!
Diğer
Medya AlemiMedya Alemi
© Copyright 2022, Medya Alemi Tüm Hakları Saklıdır.
  • Kullanım Şartları
  • Künye
  • İletişim
  • Advertise