Medya AlemiMedya AlemiMedya Alemi
  • Medya
  • Gündem
  • Magazin
  • Dizi/TV
  • Teknoloji
  • Kültür/Sanat
  • Yaşam
  • Sağlık
  • Spor
  • Diğer
Haber Sözcü’de Yeni Dönem: Kenan Kurtkaya Genel Yayın Yönetmeni Oldu!
Paylaş
Font ResizerAaa
Medya AlemiMedya Alemi
Font ResizerAaa
Arama
  • Home
    • Home 5
  • Demos
  • Categories
  • Bookmarks
  • More Foxiz
    • Sitemap
  • Kullanım Şartları
  • Künye
  • İletişim
  • Advertise
© Copyright 2022, Medya Alemi Tüm Hakları Saklıdır.
Medya Alemi > Medya > Sözcü’de Yeni Dönem: Kenan Kurtkaya Genel Yayın Yönetmeni Oldu!
Medya

Sözcü’de Yeni Dönem: Kenan Kurtkaya Genel Yayın Yönetmeni Oldu!

Genel yayın yönetmeni Metin Yılmaz'ın görevinden istifa ettiği Sözcü gazetesinde genel yayın yönetmenliği koltuğuna Kenan Kurtkaya getirildi.

Son Güncelleme 9 Ekim 2024 17:09
1 yıl önce
Paylaş
Sözcü Gazetesi
Paylaş

Sözcü gazetesinin yeni genel yayın yönetmeni bugün belli oldu. Genel yayın yönetmenliğine, yazı işleri müdürü Kenan Kurtkaya atandı.

KENAN KURTKAYA KİMDİR

Uzun yıllar Ankara’da çalışan Kenan Kurtkaya, daha önce Akşam, Star, Güneş ve Takvim gazetelerinde editörlük, yazı işleri müdürlüğü ve haber koordinatörlüğü yaptı.

Kurtkaya, Kasım 2014’ten bu yana yazı işleri müdürlüğü görevini yürütüyordu.

Kenan Kurtkaya

SÖZCÜ’DE NE OLDU

2007 yılından beri Sözcü Gazetesi genel yayın yönetmenliği yapan Metin Yılmaz, geçen günlerde istifa etti. Yılmaz’ın ardından yayın yönetmenleri Serdal Saraç ve Neşet Şenizel de gazeteyle yollarını ayırdı.

Metin Yılmaz, 1 Ekim’deki veda töreninde şunları kaydetti:

“Hepinize teşekkür ediyorum. Gönül tabii ki böyle bir ayrılık istemezdi. Maalesef üzücü durumlardan dolayı böyle bir karar aldım. Çok evvelden almaya başlamıştım. Bazı şeyler duydum. O yüzden ayrılmak zorunda kaldım. 17 yıl evvel başladım bu gazeteyi yapmaya. 50 60 kişilik bir kadro. Genel müdürümüz, arkadaşlarla beraber bugünlere kadar geldim. 59 bin ile başladığımız gazete, 60 binlere, hiç matbaası olmadan… 4 yerde matbaamız oldu, hepsini başardık. Hep beraber yaptık. Bu durumlara geldikten sonra televizyon girdi, yeni arkadaşlar geldi. Daha büyüdü, gönül ister ki daha da büyüsün.

Maalesef benim kaldıramayacağım bazı şeyler oldu. Bırakmak zorunda kaldım. Yeter artık. Zaten 17 sene emeğim geçti. O emeğimin de karşılığını görmek isterim ama maalesef şimdiye kadar göremedim. O yüzden ayrılıyorum. Benimle beraber Neşet ve Serdar arkadaşım da zaten 23 yıldır beraberiz, onlar da benimle beraber. Biz de yolumuza bakacağız. Yeni bir şey yaratabilirsek, çalışan arkadaşlar için yeni imkanlar açabilirsem çok daha mutlu olurum. O yaşa bakmaz bu işler, daha da hırslandırır insanı bu işler. Zaten ileride göreceksiniz. Belki karşılaşırız. Ama yeni bir şeyler yapacağız. Zaten duyuruyu yapacağım. Onun için de çok teşekkür ediyorum.

Gazeteci Savaş Kıratlı Yaşamını Yitirdi!
Gazeteci Özlem Gürses’in Ev Hapsi Kaldırıldı!
Gazeteciye Saldırı: İranlı Gazeteci Evine Yakın Bir Yerde Bıçaklandı!
Gazeteciler İçin Kritik Karar!
RTÜK’ten “AB’den Fon Alınacağı” İddialarına Yanıt!
EtiketlerGenel Yayın YönetmeniKenan KurtkayaSözcü Gazetesi
Bu Haberi Paylaş
Facebook Whatsapp Whatsapp LinkedIn
Önceki Haber Mansur Yavaş Google’a Atatürk Tepkisi: Mansur Yavaş’tan Sert Açıklama!
Sonraki Haber Benzin Akaryakıt Fiyatlarında Dev Artış: Motorine 1,55 TL, Benzine 1,26 TL Zam!
Dişi Memeliler
Bilim İnsanlarından Çarpıcı Bulgular: Dişi Memeliler Erkeklerden %13 Daha Uzun Yaşıyor!
Diğer
Öğrenci
Matematik Yeteneği Genetik mi? Bilim İnsanları Matematik Kabiliyetinin Sırrını Açıkladı!
Diğer
Kadın Depresyon
Araştırma: Psikiyatrik Rahatsızlığı Olanlar Benzer Eşleri Seçiyor!
Diğer
Tuvalet
Uzmanlar Açıkladı: Günde Kaç Kez Tuvalete Gitmek Normal?
Diğer
Fare
Farelerin Yüz İfadeleri Beyinlerini Ele Verdi: Zihinsel Mahremiyet Tartışmaları Başladı!
Diğer
Medya AlemiMedya Alemi
© Copyright 2022, Medya Alemi Tüm Hakları Saklıdır.
  • Kullanım Şartları
  • Künye
  • İletişim
  • Advertise