Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, etkin pişmanlıktan yararlanmak için Antalya Cumhuriyet Başsavcılığına başvurduğu yönündeki iddiaları yalanladı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yürütülen soruşturmalar kapsamında tutuklu bulunan Muhittin Böcek’in, etkin pişmanlıktan faydalanmak amacıyla savcılığa dilekçe verdiği öne sürülmüştü.
Ancak Böcek, avukatları aracılığıyla yaptığı yazılı açıklamada bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtti. Avukatı, “Müvekkilimin Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’na etkin pişmanlıktan yararlanmak için herhangi bir başvurusu olmamıştır” ifadelerini kullandı.
Böcek, kamuoyunda yer alan iddiaların asılsız olduğunu vurgulayarak, yasal süreç hakkında kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi gerektiğini söyledi.



 
  
  
  
  
  
 