Medya AlemiMedya AlemiMedya Alemi
  • Medya
  • Gündem
  • Magazin
  • Dizi/TV
  • Teknoloji
  • Kültür/Sanat
  • Yaşam
  • Sağlık
  • Spor
  • Diğer
Haber Makam Odasında Cinsel İlişki İddiasına Yargıtay’dan Açıklama!
Paylaş
Font ResizerAaa
Medya AlemiMedya Alemi
Font ResizerAaa
Arama
  • Home
    • Home 5
  • Demos
  • Categories
  • Bookmarks
  • More Foxiz
    • Sitemap
  • Kullanım Şartları
  • Künye
  • İletişim
  • Advertise
© Copyright 2022, Medya Alemi Tüm Hakları Saklıdır.
Medya Alemi > Gündem > Makam Odasında Cinsel İlişki İddiasına Yargıtay’dan Açıklama!
Gündem

Makam Odasında Cinsel İlişki İddiasına Yargıtay’dan Açıklama!

Yargıtay’daki hukuk dairelerinden birinde görev yapan bir erkek üyenin kurum dışından bir kadınla makam oadasında cinsel ilişkiye girerken yakalandığı iddia edilmişti. Yargıtay iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Yargıtay'ın yeni binasındaki makam odalarında banyo ve dinleme odasının da yer alması dikkat çekmişti.

Son Güncelleme 13 Ağustos 2025 18:35
3 yıl önce
Paylaş
Yargıtay
Paylaş

Yargıtay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, bazı internet siteleri ile sosyal medya hesapları üzerinden gündeme gelen, Yargıtay üyesi ile ilgili haberler hakkında kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla açıklama yapılmasına ihtiyaç duyulduğu belirtildi.

 Açıklamada şunlar kaydedildi:

“Haberlerde soyut iddiaya dayalı ifadelerle Yargıtayın kurumsal kimliği zedelenmekte, Yargıtay üyeliği görevi itibarsızlaştırılmaktadır. Bahsi geçen konuda Başkanlığımıza ulaşmış herhangi bir ihbar veya şikâyet olmamakla birlikte, basında yer alan iddialarla ilgili hassasiyetle araştırma yapılmış olup herhangi bir tespite ulaşılamamıştır. Bu tarz dayanaksız iddiaların kurumsal kimliğimize ve yargıya duyulan güvene vereceği zarar göz önünde bulundurularak yargı kurumlarının, yargısal unvan ve makamların şeref ve itibarını zedeleyen ifadelerle kamuoyunun yanlış bilgilendirilmesi üzüntüyle karşılanmıştır.”

NE OLMUŞTU?

T24’te yer alan habere göre, bir temizlik görevlisi Yargıtay’daki hukuk dairelerinden birinde görev yapan bir erkek üyeyi odasında bir kadınla ilişki yaşarken yakaladığı iddia edilmişti.

Dışişleri Bakanı Fidan: Hiçbir Zaman Zulme Ortak Olmadık!
Birce Akalay’dan Kemal Kılıçdaroğlu Paylaşımı!
İOKBS 2025 Giriş Belgeleri Ne Zaman Açıklanacak? Tarih Belli Oldu!
Meteoroloji’den 21 Mayıs Uyarısı: Sıcaklık Artıyor, Yağış Kapıda!..
İzmir’de Toplu Ulaşımda “90 Dakika” Müjdesi!
EtiketlerCinsel İlişkiMakam OdasıYargıtayYargıtay Başkanlığı
Bu Haberi Paylaş
Facebook Whatsapp Whatsapp LinkedIn
Önceki Haber Cemevleri Bakanlığa Bağlandı! Giderlerini Devlet Karşılayacak! İşte Yeni Cem Evi Düzenlemesi!
Sonraki Haber Ekim Ayı Sıfır Araba Fiyatları Güncellendi!
Tuvalet
Uzmanlar Açıkladı: Günde Kaç Kez Tuvalete Gitmek Normal?
Diğer
Fare
Farelerin Yüz İfadeleri Beyinlerini Ele Verdi: Zihinsel Mahremiyet Tartışmaları Başladı!
Diğer
Evcil Hayvan Sahipleri
Evcil Hayvanlar Stresi Azaltıyor: Sahiplerinin %58’i Sarılmayı Tercih Ediyor!
Diğer
Bilinç Transferi
Bilinç Aktarımı Mümkün Mü? Oxford Raporuna Göre Üç Büyük Engel!
Diğer
Kardeşler
Alfred Adler’in Doğum Sırası Teorisi: Kişilik Üzerindeki Etkileri!
Diğer
Medya AlemiMedya Alemi
© Copyright 2022, Medya Alemi Tüm Hakları Saklıdır.
  • Kullanım Şartları
  • Künye
  • İletişim
  • Advertise