Medya AlemiMedya AlemiMedya Alemi
  • Medya
  • Gündem
  • Magazin
  • Dizi/TV
  • Teknoloji
  • Kültür/Sanat
  • Yaşam
  • Sağlık
  • Spor
  • Diğer
Haber ‘La Casa De Papel’e Türk İmzası!
Paylaş
Font ResizerAaa
Medya AlemiMedya Alemi
Font ResizerAaa
Arama
  • Home
    • Home 5
  • Demos
  • Categories
  • Bookmarks
  • More Foxiz
    • Sitemap
  • Kullanım Şartları
  • Künye
  • İletişim
  • Advertise
© Copyright 2022, Medya Alemi Tüm Hakları Saklıdır.
Medya Alemi > Dizi/TV > ‘La Casa De Papel’e Türk İmzası!
Dizi/TV

‘La Casa De Papel’e Türk İmzası!

DJ Burak Yeter, "La Casa De Papel" adlı dizinin yeni aranjesini 22 Haziran'da tüm dijital platformlarda görücüye çıkaracak.

Son Güncelleme 25 Ağustos 2023 12:47
7 yıl önce
Paylaş
La Casa De Papel
Paylaş

DJ Burak Yeter, Netflix’in dünyaca ünlü popüler dizisi “La Casa De Papel”in yeni jenerik müziğini hazırladı.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, 2016 yılında çıkardığı “Tuesday” adlı parçayla uzun süre gündemde kalan Yeter, bir soygun hikayesi üzerine kurulu olan dizinin yeni aranjesini 22 Haziran’da tüm dijital platformlarda görücüye çıkaracak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yeter, böyle bir proje de yer almaktan gururlu olduğunu ifade etti.

Türkiye’de geniş bir hayran kitlesine sahip olan dizi hakkında, Netflix’in global ve Türkiye hesaplarından yapılan paylaşımda 3’üncü sezonun 2019 yılında geleceği müjdelenmişti.

Burak Yeter
Ünlü DJ, 5 Mayıs 1982’de doğdu. Genç yaşta müzik eğitimi alan Yeter, 5 yaşında klasik piyano, 8 yaşındayken gitar çalmaya başladı.

Lisans eğitimini Akdeniz Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde tamamlayan Yeter, daha sonra Londra’ya yerleşerek ve SAE Institute’dan ses mühendisliği alanında yüksek lisans yaptı.
Yeter, 22 yaşındayken Burn ve MTV Dance Heat DJ Contest 2004’ü kazanarak tanınmaya başladı. Aynı yıl, Miller Master Dj Yarışması’ndan sonra EDM sahnesinde kendine saygın bir yer kazandı.

İlk albümü “For Action”, 2005 yılında DSM plak şirketi altında yayınlayan ünlü DJ’in, 2007 yılında yayınladığı ikinci albümü “For Message Volume 2” ise küresel ısınmanın farkındalığını artırmak amacını taşıyor.

Yeter, 2008 yılında dünyaca ünlü ses şirketi Pioneer ile sözleşme imzaladı ve Amsterdam, İstanbul ve Los Angeles’ta profesyonel eğitim veren DJ okullarını açtı.

Connection Records DJ School’un Ceo’su olarak bugüne kadar yaklaşık 2 bin sertifikalı öğrenci yetiştiren Yeter, 2010 yılında 16. Kral TV Yıllık Müzik Ödülleri’nde Ajda Pekkan şarkısı Oyalama Beni ‘nin remixiyle “En İyi Yeni Remix Ödülü”nü kazandı.

Ayrıca Producer ve DJ kategorisinde “En İyi Yeni Ödül”e değer görülen Yeter, 2012’de Hot Rod’da oynadığı “Mr. International” adlı yeni teklisi için bir video çekti ve 2012’de bir başka Ajda Pekkan şarkı remixi “Arada Sırada” ile 18. Kral TV Yıllık Müzik Ödülleri’nde “En İyi Remix Ödülü”nü kazandı. Aynı yıl remix albümü “Blue”yu piyasaya sürdü.

Ünlü Dj, 2013’te Amsterdam’da “Storm” adlı teklisini yayınladı. Şarkı uluslararası dans listelerinde “En İyi 100″e girmişti. Başarılı sanatçı 10 yıldan sonra, “New World” projesiyle yeni şarkılar yayınladı. Happy adlı parça Talent Pool, Spinnin Records’ta haftanın en iyi listesine girdi.

“Tuesday” teklisi ile 30’dan fazla farklı ülkede iTunes, Spotify, Shazam, Apple Müzik ve YouTube’da 1 numaraya ulaşan Yeter’in hazırladığı “Tuesday” 2016 yılının en dikkat çekici şarkılarından biri haline geldi.

“Tuesday” parçası aynı zamanda Sony Müzik Rusya tarafından “Platinum Sales Award”, Warner Music Finland tarafından “Gold Sales Award”, Almanya’da “Platinum Sales Award” ödüllerini aldı.

Ay Yapım’ın Netflix İçin Hazırladığı Diziye Hangi Ünlü İsim Katıldı?
“3 Cisim Problemi” Netflix’in En Pahalı Dizisi Oldu! Bütçe Rekoru Kırıldı!
Payitaht 5. Sezonu İle Ekranlara Dönüyor!
Dünyaca Ünlü Yarışma Artık Türkiye’de!
Edho’da Geceye Damga Vuran Sahne
EtiketlerBurak YeterDizi FilmLa Casa De PapelNetflix
Bu Haberi Paylaş
Facebook Whatsapp Whatsapp LinkedIn
Önceki Haber Bilgisayar oyunu DSÖ’den Bilgisayar Oyunu Bağımlılığı Kararı!
Sonraki Haber Bülent Ersoy: ‘Yeni klip çalışmam olacak’
Kadın Depresyon
Araştırma: Psikiyatrik Rahatsızlığı Olanlar Benzer Eşleri Seçiyor!
Diğer
Tuvalet
Uzmanlar Açıkladı: Günde Kaç Kez Tuvalete Gitmek Normal?
Diğer
Fare
Farelerin Yüz İfadeleri Beyinlerini Ele Verdi: Zihinsel Mahremiyet Tartışmaları Başladı!
Diğer
Evcil Hayvan Sahipleri
Evcil Hayvanlar Stresi Azaltıyor: Sahiplerinin %58’i Sarılmayı Tercih Ediyor!
Diğer
Bilinç Transferi
Bilinç Aktarımı Mümkün Mü? Oxford Raporuna Göre Üç Büyük Engel!
Diğer
Medya AlemiMedya Alemi
© Copyright 2022, Medya Alemi Tüm Hakları Saklıdır.
  • Kullanım Şartları
  • Künye
  • İletişim
  • Advertise