Medya AlemiMedya AlemiMedya Alemi
  • Medya
  • Gündem
  • Magazin
  • Dizi/TV
  • Teknoloji
  • Kültür/Sanat
  • Yaşam
  • Sağlık
  • Spor
  • Diğer
Haber İşte Revizyonun Perde Arkası!
Paylaş
Font ResizerAaa
Medya AlemiMedya Alemi
Font ResizerAaa
Arama
  • Home
    • Home 5
  • Demos
  • Categories
  • Bookmarks
  • More Foxiz
    • Sitemap
  • Kullanım Şartları
  • Künye
  • İletişim
  • Advertise
© Copyright 2022, Medya Alemi Tüm Hakları Saklıdır.
Medya Alemi > Gündem > İşte Revizyonun Perde Arkası!
Gündem

İşte Revizyonun Perde Arkası!

Son Güncelleme 22 Nisan 2021 10:47
4 yıl önce
Paylaş
Paylaş

Geçtiğimiz gece yarısı yaşanan kabine değişikliği gündemdeki sıcaklığını korurken, yaşanan süreçle ilgili de yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.



Salıyı çarşambaya bağlayan gece yarısı Resmi Gazete’de yayımlanan kararlara göre; Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ayrılmış, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı görevine Derya Yanık, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına Vedat Bilgin atanmıştı. Ticaret Bakanlığı’nda ise Ruhsar Pekcan’dan boşalan göreve Mehmet Muş atanmıştı.



Hürriyet köşe yazarı Abdulkadir Selvi, kabine revizyonunu kaleme aldığı bugünkü köşe yazısında, yeni değişiklikler olacağı iddiasını ve bakanlara görevlerinin nasıl bildirildiğini açıkladı.



Üç bakana yeni görevlerini bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın arayarak önceden bildirdiğini söyleyen Abdulkadir Selvi, “Yeni bakanlar, “Önceden haberimiz vardı” dediler. Erdoğan 13 Nisan tarihinde yapılan kabine toplantısında, bakanlara değişiklik olacağı yönünde mesaj vermiş. Ayrıca hafta başında yapılan AK Parti MYK toplantısında da, “Vatandaşların beklentisi doğrultusunda kabine değişikliğini gerçekleştireceğiz” demiş.” ifadelerini kullandı.



‘Kabinede başka değişiklik olacak’ iddialarına da değinen Selvi, “Mini revizyon nedeniyle kulislerde “ikinci bir değişim olur mu” sorusunun yanıtı aranıyordu. Erdoğan, grup toplantısındaki konuşmasında bu tartışmaya son noktayı koydu. AK Parti’de gerekli değişiklikleri yaptıklarını, kabine değişikliğini gerçekleştirdiklerini belirttikten sonra, “Artık, genel merkezimizle, meclis grubumuzla, kabinemizle, beldesinden iline kadar tüm teşkilatlarımızla 2023’e odaklanmamız gereken bir döneme girdik” dedi. Böylece AK Parti’de değişim sürecinin tamamlandığını ifade etti. 2023 hedefini gösterdi. Kabine değişikliği AK Parti milletvekilleri arasında çok büyük bir gündem maddesi olmadı.” şeklinde yazısını sürdürdü.

Kadir Şeker’in Kurtardığı Kadın Suç Üstü Yakalandı!
AVM’lerde Yeni Dönem Başlıyor!
Çin Sağlık Bakanı Virüs İle İlgili Açıklamalarda Bulundu!
Gazzeliler Türkiye’ye Yerleştirilecek İddiası Yalanlandı!
Kylie Jenner’dan Kobe Açıklaması!
Bu Haberi Paylaş
Facebook Whatsapp Whatsapp LinkedIn
Önceki Haber Şeyma Subaşı’nın Sevgilisi İlk Kez Konuştu!
Sonraki Haber Hercai Setine Silahlı Baskın!
Dolunay
Dolunay Gerçekten Ruh Halimizi Değiştiriyor Mu?
Diğer
Laboratuvar Doktor
Erkeklerin Soyu Tükeniyor Mu? Y Kromozomu Hakkında Şaşırtıcı Gerçekler!
Diğer
Cinsel Yaşam
Uzmanlara Göre Hangi Yaşta Seks Daha Tatmin Edici? İşte Yaşa Göre İdeal Zamanlar!
Diğer
Ev temizliği
Araştırma: Ev İşleri Yapmak Kalp Sağlığını Koruyor ve Ömrü Uzatıyor!
Diğer
Zengin şehirler
Dünyanın En Pahalı 6 Şehri: Tatil İçin Bütçenizi Zorlayacak Destinasyonlar!
Diğer
Medya AlemiMedya Alemi
© Copyright 2022, Medya Alemi Tüm Hakları Saklıdır.
  • Kullanım Şartları
  • Künye
  • İletişim
  • Advertise