Medya AlemiMedya AlemiMedya Alemi
  • Medya
  • Gündem
  • Magazin
  • Dizi/TV
  • Teknoloji
  • Kültür/Sanat
  • Yaşam
  • Sağlık
  • Spor
  • Diğer
Haber Halk TV’nin Sahibi Cafer Mahiroğlu’na Yakalama Emri Çıktı!
Paylaş
Font ResizerAaa
Medya AlemiMedya Alemi
Font ResizerAaa
Arama
  • Home
    • Home 5
  • Demos
  • Categories
  • Bookmarks
  • More Foxiz
    • Sitemap
  • Kullanım Şartları
  • Künye
  • İletişim
  • Advertise
© Copyright 2022, Medya Alemi Tüm Hakları Saklıdır.
Medya Alemi > Medya > Halk TV’nin Sahibi Cafer Mahiroğlu’na Yakalama Emri Çıktı!
Medya

Halk TV’nin Sahibi Cafer Mahiroğlu’na Yakalama Emri Çıktı!

Halk TV'nin sahibi Cafer Mahiroğlu hakkında ihaleye fesat karıştırma suçundan yakalama kararı verildi.

Son Güncelleme 12 Haziran 2025 13:10
3 ay önce
Paylaş
Cafer Mahiroğlu
Paylaş

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, ”suç örgütü kurmak, yönetmek, ihaleye fesat karıştırmak, rüşvet vermek, mal varlığı değerlerini aklamak, Vergi Usul Kanunu’na muhalefet etmek” suçlarından soruşturma yürütülen Aziz İhsan Aktaş’ın alınan beyanı ve yapılan araştırmalar sonucunda, Mahiroğlu’nun ihale süreçlerine müdahale ettiğine ilişkin tespitlerde bulunuldu.

Halk TV Yönetim Kurulu Başkanı olan Cafer Mahiroğlu hakkında ”ihaleye fesat karıştırmak” suçundan soruşturma başlatıldı.

Yurt dışına çıktığı tespit edilen şüpheli Mahiroğlu ile ilgili İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince yakalama kararı çıkarıldı.

Aziz İhsan Aktaş, hakkında yürütülen soruşturmada etkin pişmanlık hükümleri kapsamında ifade verdikten sonra tahliye edilmişti.

AZİZ İHSAN AKTAŞ SORUŞTURMASI

Başsavcılıkça, Aziz İhsan Aktaş’ın elebaşı olduğu öne sürülen suç örgütüne yönelik soruşturmada, etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanmak isteyen Aktaş, 30 Nisan ve 11 Mayıs’ta ek ifade vermişti.

Aktaş, ifadesinde, başta Beşiktaş Belediyesi olmak üzere ihale aldığı belediyelerin maddi menfaat karşılığında hak ediş ödemelerini yaptıklarını belirtmişti.

Savcılık, Aktaş’ın maddi menfaat sağlayan siyasiler, belediye başkan ve yardımcıları ile bu kişilerle irtibatlı kişiler hakkında verdiği ifadenin ardından yaptığı tespitlerde, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Erdal Celal Aksoy, İSFALT Genel Müdürü Burak Korzay, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe, Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara, Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Ozan İş ve Avcılar Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Daka’nın da aralarında bulunduğu 27 şüpheli hakkında “rüşvet alma”, “rüşvet verme”, “irtikap” ve “ihaleye fesat karıştırma”dan gözaltı kararı vermişti.

Demirören Medya Grubunda İşten Çıkarmalar Devam Ediyor!
Sevilay Yılman’dan Büyük Tepki!
Ankara’da Deneyimli Gazeteci Mahmut Aydın’dan Süpriz Karar!
Aydın Doğan’ın O İki Davadan Kurtuluş Şansı Yok… Çünkü Artık FETÖ Yok!
AA’nın Yılın Fotoğrafları Oylamasında 1. Belli Oldu!
EtiketlerCafer MahiroğluHalk TVYakalama Kararı
Bu Haberi Paylaş
Facebook Whatsapp Whatsapp LinkedIn
Önceki Haber Deprem Haber Gece Yarısı Sarsıntısı: AFAD’dan Açıklama!
Sonraki Haber Makyaj Bilimsel Araştırma İsyan Ettirdi: TikTok Gençleri Yok Ediyor!
Dolunay
Dolunay Gerçekten Ruh Halimizi Değiştiriyor Mu?
Diğer
Laboratuvar Doktor
Erkeklerin Soyu Tükeniyor Mu? Y Kromozomu Hakkında Şaşırtıcı Gerçekler!
Diğer
Cinsel Yaşam
Uzmanlara Göre Hangi Yaşta Seks Daha Tatmin Edici? İşte Yaşa Göre İdeal Zamanlar!
Diğer
Ev temizliği
Araştırma: Ev İşleri Yapmak Kalp Sağlığını Koruyor ve Ömrü Uzatıyor!
Diğer
Zengin şehirler
Dünyanın En Pahalı 6 Şehri: Tatil İçin Bütçenizi Zorlayacak Destinasyonlar!
Diğer
Medya AlemiMedya Alemi
© Copyright 2022, Medya Alemi Tüm Hakları Saklıdır.
  • Kullanım Şartları
  • Künye
  • İletişim
  • Advertise