Medya AlemiMedya AlemiMedya Alemi
  • Medya
  • Gündem
  • Magazin
  • Dizi/TV
  • Teknoloji
  • Kültür/Sanat
  • Yaşam
  • Sağlık
  • Spor
  • Diğer
Haber Eğitim İş Genel Başkanından Büyük Tepki!
Paylaş
Font ResizerAaa
Medya AlemiMedya Alemi
Font ResizerAaa
Arama
  • Home
    • Home 5
  • Demos
  • Categories
  • Bookmarks
  • More Foxiz
    • Sitemap
  • Kullanım Şartları
  • Künye
  • İletişim
  • Advertise
© Copyright 2022, Medya Alemi Tüm Hakları Saklıdır.
Medya Alemi > Gündem > Eğitim İş Genel Başkanından Büyük Tepki!
Gündem

Eğitim İş Genel Başkanından Büyük Tepki!

Son Güncelleme 25 Temmuz 2020 08:37
5 yıl önce
Paylaş
Paylaş

Eğitim-İş Genel Başkanı Orhan Yıldırım, “uygun şartları taşıyan” hükümlülere 14 Nisan’dan itibaren verilen Covid-19 izninin 31 Eylül’e kadar uzatılmasına karşın Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) okulların 31 Ağustos’ta açılmasına yönelik çalışmalarını sürdürmesine tepki gösterdi.

Cumhuriyet’ten Sefa Uyar’a konuşan Yıldırım, “Adalet Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı’nın, sorumluluğunda bulunan yurttaşların sağlığına aynı önem ve değeri vermediğini” söyledi.

Okulların 31 Ağustos’ta açılacağının erkenden duyurulmasında, özel okullara finansman sağlanmasının etkili olduğunu kaydeden Yıldırım, “Özel okulların iflasının önlenmesi çok önemli bir etken. Okulların açılmayacağı söylendiği anda yüz yüze eğitim için verilen oldukça yüksek rakamların, uzaktan eğitim için istenmesine hiç kimse razı olmaz” ifadelerini kullandı.

Yıldırım, şunları kaydeti: “Turizm Bakanı’nın turistik otelleri, Sağlık Bakanı’nın hastaneleri, Milli Eğitim Bakanı’nın özel okulları var. Bu görevleri bittikten ticari işlerinde iflas etmek istemiyorlar.”

‘3 GÜNDE BULAŞMAZ MI?’

Selçuk’un, eğitimin 3 gün okulda geri kalan günler uzaktan yapılacağı yönündeki açıklamasını da anımsatan Yıldırım, “3 günde bulaşmayacak mı? Okullar kapalıyken uzaktan eğitim yapılan konular, sınava dahil edilmedi. Eğitimin, sınava girecek öğrencilere yeterli ve eşit bir şekilde ulaşmadığı bakanlık tarafından kabul edilmiş oldu” dedi.

Türkiye’nin Güvendiği 10 Ünlü İsim!
Adnan Oktar’ın Haftalığı 300 TL Olarak Belirlendi
Koronavirüs Aşısında Önemli Gelişme!
Hangi Bakanlar Gidecek? Başarısızlığın Faturası Kesilecek!
İzmir İl Kongresi’nde Konuşan Erdoğan: Çaka Bey, Gazi, Menderes Nasıl Sahip Çıktıysa İzmir’e Öyle Sahip Çıktık!
EtiketlerEğitim İş Genel BaşkanıMebMilli Eğitim BaşkanıOkullar Ne Zaman AçılacakZiya Selçuk
Bu Haberi Paylaş
Facebook Whatsapp Whatsapp LinkedIn
Önceki Haber Yunanistan’da Ayasofya Protestosu!
Sonraki Haber Ayasofya’da ki Cuma Namazında Okunan Hutbe Tepkiye Neden Oldu!
Dişi Memeliler
Bilim İnsanlarından Çarpıcı Bulgular: Dişi Memeliler Erkeklerden %13 Daha Uzun Yaşıyor!
Diğer
Öğrenci
Matematik Yeteneği Genetik mi? Bilim İnsanları Matematik Kabiliyetinin Sırrını Açıkladı!
Diğer
Kadın Depresyon
Araştırma: Psikiyatrik Rahatsızlığı Olanlar Benzer Eşleri Seçiyor!
Diğer
Tuvalet
Uzmanlar Açıkladı: Günde Kaç Kez Tuvalete Gitmek Normal?
Diğer
Fare
Farelerin Yüz İfadeleri Beyinlerini Ele Verdi: Zihinsel Mahremiyet Tartışmaları Başladı!
Diğer
Medya AlemiMedya Alemi
© Copyright 2022, Medya Alemi Tüm Hakları Saklıdır.
  • Kullanım Şartları
  • Künye
  • İletişim
  • Advertise