Medya AlemiMedya AlemiMedya Alemi
  • Medya
  • Gündem
  • Magazin
  • Dizi/TV
  • Teknoloji
  • Kültür/Sanat
  • Yaşam
  • Sağlık
  • Spor
  • Diğer
Haber Deniz Akkaya’ya Hapis Şoku!
Paylaş
Font ResizerAaa
Medya AlemiMedya Alemi
Font ResizerAaa
Arama
  • Home
    • Home 5
  • Demos
  • Categories
  • Bookmarks
  • More Foxiz
    • Sitemap
  • Kullanım Şartları
  • Künye
  • İletişim
  • Advertise
© Copyright 2022, Medya Alemi Tüm Hakları Saklıdır.
Medya Alemi > Magazin > Deniz Akkaya’ya Hapis Şoku!
Magazin

Deniz Akkaya’ya Hapis Şoku!

Son Güncelleme 16 Mayıs 2022 13:28
3 yıl önce
Paylaş
Paylaş
Model ve sunucu Deniz Akkaya ve beraberindeki 5 kişi hakkında 10.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Ünlü manken Deniz Akkaya ile eski menajeri arasında sular durulmuyor! Akkaya, kendisine borcu olduğunu iddia ettiği eski menajeri Merih Yılmaz ile bir görüşme organize etmişti. Deniz Akkaya, yanında bulunan 5 kişiyle birlikte Yılmaz’ı darp edip zorla vekalet alarak aracına el koymuştu. Ardından Yılmaz’a ünlü mankenin kendisine bir borcu olmadığının yazılı olduğu bir metni imzalatıp serbest bırakmışlardı. Yılmaz, yaşananlardan sonra Gasp Büro Amirliği’ne başvurdu. Menajerin iddiaları üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ünlü manken Deniz Akkaya, eski menajeri Merih Yılmaz‘ı, kendisine borcu olduğunu iddia ederek, yanında bulunan 5 kişiyle birlikte darp ettirip zorla aracına el koydu.

Deniz Akkaya’nın ofisinde alıkonulan menajer, annesinin üzerine kayıtlı aracı Akkaya’ya devredince serbest bırakıldı.  Merih Yılmaz’ın şikayeti üzerine Deniz Akkaya ve beraberindeki 5 kişi hakkında 10,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Ünlü manken Deniz Akkaya, eski menajeri Merih Yılmaz’ı kendisine borcu olduğunu iddia ederek yanında bulunan 5 kişiyle birlikte darp ettirerek zorla aracına el koydu.
3 Ekim 2018 yılında meydana gelen olayda Merih Yılmaz, manken Deniz Akkaya’nın menajerliğini yapıyordu.

28 Eylül’de Merih Yılmaz’a mesaj atan Akkaya Atina’da ev alacağını, bu nedenle 20 bin Euro’ya ihtiyacı olduğunu söyledi. İddiaya göre Yılmaz da 70 bin lira parayı bularak Deniz Akkaya’nın avukatı Merih Erkul’a teslim etti.

Deniz Akkaya’nın çağırdığı ofiste darp ettiler

3 Ekim günü ise Deniz Akkaya bu kez menajeri Merih Yılmaz’ı arayarak avukatının ofisinde toplantı düzenleneceğini kendisinin de katılmasını istedi. Yılmaz, arkadaşı Bilal Gülmez ile Beyoğlu’nda bulunan ofise aracıyla geldi.

Merih Yılmaz avukatın ofisine çıktığında Deniz Akkaya tarafından yine iddiaya göre haksız kazanç elde ettiği için borçlu olduğu tepkisiyle karşılaştı. Ofiste bulunan Erdi T., ve Uğur Kemal S., Merih Yılmaz’ı darp etmeye başladı.

‘Kalan 130 bin lirayı öde’

Bu sırada Deniz Akkaya, Yılmaz’a konuşmaya devam ediyor ve kendisine toplamda 200 bin lira borcu olduğunu bunun 70 bin liralık kısmını ödediğini kalan 130 bin lirayı da ödemesini belirtti.

Konuşma sırasında Deniz Akkaya’nın yanında oturan Oğuzhan M., Merih Yılmaz’a hitaben, ‘Borcunu öde, kanı bozuk o.. ç..’ şeklinde hakaret ve tehditlerde bulunarak darp ettiği öner sürüldü.

Aracın vekaletini verdi, kurtuldu

Oğuzhan M., ve adamları Merih Yılmaz’dan borcuna karşılık BMW marka aracını vermelerini istedi. Yılmaz aracın annesinin üzerine kayıtlı olduğunu söyleyince Deniz Akkaya’nın yanında bulunan 5 kişi Yılmaz’a annesini aratarak vekalet çıkarmasını istedi. Telaşa kapılan menajer sesi hoparlöre verilmiş telefondan annesini arayarak aracının modelini yükselteceğini bu nedenle bu sırada ofiste bulunan Yahya Yılmaz T.’ye vekalet çıkarmasını istedi.

Gasp edip zorla imzasını aldılar

Vekalet işlemlerinin bitmesinin ardından Merih Yılmaz’a Deniz Akkaya’nın kendisine bir borcu olmadığı yazan metnin altını imzaladıktan sonra serbest bıraktılar.

Başına gelen olayların ardından Gasp Büro Amirliğinin yolunu tutan Merih Yılmaz zorla alı konulduğunu Deniz Akkaya ve yanında bulunan 5 kişi tarafından darp edilerek gasp edildiğini söyledi. Menajerin iddiaları üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Savcılık suç duyurusunda bulundu

Savcılık tarafından yürütülen soruşturma kapsamında tanık sıfatıyla ifadesine başvurulan Merih Yılmaz’ın annesi, ‘Oğlum Merih beni telaşlı bir şekilde arayıp vekalet çıkart dediğinde istediğini yaptım.

Ancak ertesi gün alı konularak zorla bu eylemi yaptırdıklarını öğrendim. Deniz Akkaya oğlumu gasp etmiştir. Bu olaylara ait ve aracın götürülmesine dair tüm kamera kayıtları mevcuttur’ şeklinde konuştu.

Ünlü Manken Deniz Akkaya ve 5 kişi hakkında 10,5 yıl hapis isteniyor

Savcılık tarafından yürütülen soruşturma sonunda Deniz Akkaya ve beraberindeki 5 şüpheli hakkında ‘Hukuki Alacağını Tahsil Etmek Amacıyla Yağma Yapmak’, ‘Cebir Tehdit veya Hile Kullanarak Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma’ suçları kapsamında iddianame düzenlendi. 10,5 yıla kadar hapisleri istenen 5 şüpheli ilerleyen günlerde İstanbul Ağır Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkacak. (Sabah)
Demet Şener Hamile mi?
Ünlü Oyuncuyu Uyutup 182 Bin Dolarını Çalmışlardı!
Oğuzhan Uğur’dan Eleştirenlere Sert Cevap!
Ünlü Şarkıcı Tuvalet Selfie’siyle Sosyal Medyayı Yıktı Geçti!
Jennifer Lopez’ten İlham Veren Pozlar: Yaşlanmaya Meydan Okuyor!
EtiketlerDeniz Akkayaİstanbul Cumhuriyet BaşsavcılığıMerih Yılmaz
Bu Haberi Paylaş
Facebook Whatsapp Whatsapp LinkedIn
Önceki Haber Milli Eğitim Bakanı Özer’den Yaz Okulu Açıklaması!
Sonraki Haber İsveç Ve Finlandiya’dan Şok Karar! FETÖ ve PKK Üyelerini İade Etmeyecek!
Sivrisinek
Sivrisinekler Kimi Seçiyor, Kimi Es Geçiyor? Uzmanlardan Çarpıcı Açıklamalar!
Diğer
Gazlı içecek
Genç Erkeklerde Saç Dökülmesi Artıyor: Suçlu Gazlı İçecekler Olabilir mi?
Diğer
Araba korna
Arabaların Kornası Hiç Biter mi? İşte Uzmanların Açıklaması!
Diğer
Çocuk Canlı Yayın
Çocuklar İçin İdeal Ekran Süresi: Yaşa Göre Tavsiyeler ve Uzman Önerileri!
Diğer
Tartışma
Anlaşmazlık Değil, İletişim: Tartışmayı Sanata Dönüştürmenin 11 Yolu!..
Diğer
Medya AlemiMedya Alemi
© Copyright 2022, Medya Alemi Tüm Hakları Saklıdır.
  • Kullanım Şartları
  • Künye
  • İletişim
  • Advertise