Medya AlemiMedya AlemiMedya Alemi
  • Medya
  • Gündem
  • Magazin
  • Dizi/TV
  • Teknoloji
  • Kültür/Sanat
  • Yaşam
  • Sağlık
  • Spor
  • Diğer
Haber Bodrum’un Yolları Güzelleşiyor!
Paylaş
Font ResizerAaa
Medya AlemiMedya Alemi
Font ResizerAaa
Arama
  • Home
    • Home 5
  • Demos
  • Categories
  • Bookmarks
  • More Foxiz
    • Sitemap
  • Kullanım Şartları
  • Künye
  • İletişim
  • Advertise
© Copyright 2022, Medya Alemi Tüm Hakları Saklıdır.
Medya Alemi > Gündem > Bodrum’un Yolları Güzelleşiyor!
Gündem

Bodrum’un Yolları Güzelleşiyor!

Son Güncelleme 20 Eylül 2022 14:19
3 yıl önce
Paylaş
Paylaş
Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum’un Bayır-Mumcular-Kısırlar, Dörttepe-Mumcular, Yeniköy-Mazı-Aşağı Mazı Mahallerinde yol çalışmalarını tamamladı. Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Yeniköy muhtarı Mehmet Çengel, Büyükşehir ne istediysek yaptı “Başkan Osman Gürün’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi vatandaşların modern ve güvenli yollarda seyahat etmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda büyükşehir ekipleri Muğla’nın en önemli turizm merkezlerinin başında gelen Bodrum’da alt yapı çalışmalarının yanı sıra, yol çalışmalarına devam ediyor.

Bodrum’da Bugüne Kadar 183 Kilometre Asfalt Çalışması Yapıldı

Büyükşehir ekipleri Bodrum’un Bayır-Mumcular-Kısırlar Mahallelerinde 7.50 km. Dörttepe-Mumcular mahallesinde 10.70 km. ve Yeniköy-Mazı-Aşağı Mazı Mahallerinde 14.50 km yol çalışmalarını tamamlarken bu bölgelerde vatandaşlara güvenli bir seyahat sunuyor. Büyükşehir ekipleri ayrıca 2014 yılından bu yana Bodrum’da 183 km. asfaltlama 16 km. parke ve 20 bin 740 metre oto korkuluk yapımı gerçekleştirildi.
Muhtar Çengel: Büyükşehir Belediyesine Teşekkür Ederim

Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Yeniköy Muhtarı Mehmet Çengel, Büyükşehir Belediyesi bugüne kadar ne istediysek yaptı, “halkımıza sunduğu bu hizmetler nedeniyle Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve ekibine teşekkür ederim” dedi. Çengel, ayrıca “Büyükşehir Belediyemizden mahallemiz adına bazı isteklerimiz olmuştu. Yollarımız genişledi ve asfaltlandı. Okulumuzun önüne kasis istedik hemen yapıldı. Oto korkuluk talebimiz oldu çalışmalara başladılar. Taleplerimizin anında yerine gelmesi bizleri ve halkımızı çok mutlu ediyor. Bu nedenle Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Osman Gürün’e ve tüm belediye çalışanlarına mahallem adına çok teşekkür ediyorum” dedi. 
Bakan Yerlikaya’dan Jammer Tepkisi: ‘Bu Bir Cüret İşidir!’
Zonguldak Valisi’nden Sağlıkçılara Şok Sözler!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, DEM Parti Heyetini Kabul Etti: Gündem “Terörsüz Türkiye” Süreci!..
Binali Yıldırım Taburcu Oldu!
Dışişleri Bakanlığı, Uluslararası Gözlem Misyonu’nun Türkiye’deki Seçimlere İlişkin Ön Bulgularını Eleştirdi!
EtiketlerAsfalt ÇalışmalarıBodrumMuğla Büyükşehir BelediyesiOsman Gürün
Bu Haberi Paylaş
Facebook Whatsapp Whatsapp LinkedIn
Önceki Haber İZTAŞIT Menemen’e Kasım Ayında Hizmet Vermeye Başlayacak!
Sonraki Haber Türk Hakemler UEFA’da Görev Alacak!
Evcil Hayvanlar
Evcil Hayvanlar Ne Kadar Yaşar? Türlere Göre Ortalama Yaşam Süreleri!
Diğer
Anason
Menopoz Döneminde Kurtarıcı Baharat: Anasonun Etkileri Şaşırtıyor!
Diğer
Yaşlı
Zaman Yaşlandıkça Neden Daha Hızlı Geçiyor? Bilim İnsanları Beyin Tarama Sonuçlarını Açıkladı!
Diğer
Arkadaşlık
Güçlü Sosyal Bağlantılar Biyolojik Yaşlanmayı Yavaşlatıyor!
Diğer
Korku Filmi
Korku Filmi İzlerken Neden Gerçekten Korkarız? Bilim Açıkladı!
Diğer
Medya AlemiMedya Alemi
© Copyright 2022, Medya Alemi Tüm Hakları Saklıdır.
  • Kullanım Şartları
  • Künye
  • İletişim
  • Advertise