Medya AlemiMedya AlemiMedya Alemi
  • Medya
  • Gündem
  • Magazin
  • Dizi/TV
  • Teknoloji
  • Kültür/Sanat
  • Yaşam
  • Sağlık
  • Spor
  • Diğer
Haber Ali Koç Canlı Yayında 50 Milyon Dolar Bağışladı!
Paylaş
Font ResizerAaa
Medya AlemiMedya Alemi
Font ResizerAaa
Arama
  • Home
    • Home 5
  • Demos
  • Categories
  • Bookmarks
  • More Foxiz
    • Sitemap
  • Kullanım Şartları
  • Künye
  • İletişim
  • Advertise
© Copyright 2022, Medya Alemi Tüm Hakları Saklıdır.
Medya Alemi > Spor > Ali Koç Canlı Yayında 50 Milyon Dolar Bağışladı!
Spor

Ali Koç Canlı Yayında 50 Milyon Dolar Bağışladı!

Son Güncelleme 25 Temmuz 2018 10:26
7 yıl önce
Paylaş
Paylaş

Seçildikten sonra yapılan bağımsız araştırmalar sonucu durumun açıklanandan vahim olduğunu söyleyen Koç, sermaye arttırımı için ortaya koyulması gereken 50 milyon doları kendisinin Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği’ne hibe ettiğini. Bu tür fedakarlıkları bütün hissedarlardan beklediğini söyledi.



Öte yandan Ali Koç, sponsorluk görüşmelerinde sona gelindiğini ve kulübe 20 milyon dolarlık bir gelirin olacağını ifade etti.



Ali Koç’un konuyla ilgili açıklaması şu şekilde:

“Sermaye artırımı konusu seçim sürecinde biraz aşağılanmıştı, hatta benim hissedar olacağım söylenmişti, seçimden sonra, ”Hani ne oldu?” denildi. İyi niyetli olarak bilsinler diye söylüyorum. Sermaye artırımı 5-7 hafta sürer. SPK ile muhtelif görüşmelerimiz oldu, burada hala görüşmelerimiz devam ediyor. SPK’nın nihai açıklamasını bekliyoruz, sonrasında gideceğiz. Fenerbahçe’nin mevcut sermayesi 28.280.000 sermaye arttırımı sonrası gelmek istediğimiz miktar 98.980.000. Amacımız, derneğimizin koyacağı sernaye artırımı ve diğer yatırımcıların 353 milyon TL’lik kaynağı Fenerbahçe A.Ş. ye girmesi için girişimleri yaptık.



Hibe ettiğim rakam 50 milyon Dolar. Derneğimizde hibe olarak derneğe girecek, o saatten sonra da sahip dernek olacak. Ben de diğer yatırımcılardan rica ediyorum, Fenerbahçeli hissedarlara sesleniyorum, rica ediyorum lütfen destek olun katılın. Bu kaynak girdisi sadece nefes aldıracak. Seferberlik ilan edeceğiz demiştim. Değerli yatırımcılar, Fenerbahçeli yatırımcılar lütfen yatırımlarınızı yapın.



Küçük yatırımcılar bana kızıyor olabilir ancak bana inanın uzun vadede bizim amacımız yükselmek. Uzun vadede amacımız Fenerbahçe’yi çok daha iyi maddi konuma getirebilmek. Altyapı, sportif başarılar, Avrupa’da boy göstererek taraftarımızın yapacağı destekler bizi yükseltecek.”

İzmir Gençlik ve Spor Kulübü IWBF EuroCup-3’te Avrupa Üçüncüsü Oldu
Max Kruse: Hadise Davet Ederse Kesinlikle Giderim!
Barcelona’ya Büyük Şok! La Liga’dan Atılıyor
Ali Koç: Mesut Özdil’in Affı Söz Konusu Değil!
Dünyaca Ünlü Yazar Paulo Coelho’dan Özil’e Destek!
EtiketlerAli KoçFenerbahçeSüper Lig
Bu Haberi Paylaş
Facebook Whatsapp Whatsapp LinkedIn
Önceki Haber İş İlanının da Skandal İfadeler
Sonraki Haber Kanlı Ay tutulması 27 Temmuz Cuma Günü 21. Yüzyıl’ın En Uzun Kanlı Ay Tutulması Gerçekleşecek!
Evcil Hayvan Sahipleri
Evcil Hayvanlar Stresi Azaltıyor: Sahiplerinin %58’i Sarılmayı Tercih Ediyor!
Diğer
Bilinç Transferi
Bilinç Aktarımı Mümkün Mü? Oxford Raporuna Göre Üç Büyük Engel!
Diğer
Kardeşler
Alfred Adler’in Doğum Sırası Teorisi: Kişilik Üzerindeki Etkileri!
Diğer
Kolejen
Kolajen Takviyeleri Gerçekten İşe Yarıyor mu? Uzmanlar Ne Diyor, Kullanıcılar Ne Hissediyor?
Diğer
Uykusuzluk
Uykusuzlukla Mücadele: Daha Hızlı Uykuya Dalmak İçin Bilim Destekli 6 İlginç Yöntem!..
Diğer
Medya AlemiMedya Alemi
© Copyright 2022, Medya Alemi Tüm Hakları Saklıdır.
  • Kullanım Şartları
  • Künye
  • İletişim
  • Advertise