Medya AlemiMedya AlemiMedya Alemi
  • Medya
  • Gündem
  • Magazin
  • Dizi/TV
  • Teknoloji
  • Kültür/Sanat
  • Yaşam
  • Sağlık
  • Spor
  • Diğer
Haber Ömer Çelik: ‘İslam Düşmanlığıyla Mücadele Tüm İnsanlığın Meselesidir’
Paylaş
Font ResizerAaa
Medya AlemiMedya Alemi
Font ResizerAaa
Arama
  • Home
    • Home 5
  • Demos
  • Categories
  • Bookmarks
  • More Foxiz
    • Sitemap
  • Kullanım Şartları
  • Künye
  • İletişim
  • Advertise
© Copyright 2022, Medya Alemi Tüm Hakları Saklıdır.
Medya Alemi > Gündem > Ömer Çelik: ‘İslam Düşmanlığıyla Mücadele Tüm İnsanlığın Meselesidir’
Gündem

Ömer Çelik: ‘İslam Düşmanlığıyla Mücadele Tüm İnsanlığın Meselesidir’

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İslamofobiyle Mücadele Uluslararası Günü nedeniyle bir paylaşım yaptı.Çelik, " İslam düşmanlığı olarak yayılan ve Müslümanları hedef alan ideolojik fanatizmin, DEAŞ ile bir farkı yoktur. İslam düşmanlığıyla mücadele tüm insanlığın meselesidir." açıklamasında bulundu.

Son Güncelleme 17 Mart 2025 09:52
8 ay önce
Paylaş
Ömer çelik
Paylaş

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İslamofobiyle Mücadele Uluslararası Günü nedeniyle bir paylaşım yaptı.Çelik, ” İslam düşmanlığı olarak yayılan ve Müslümanları hedef alan ideolojik fanatizmin, DEAŞ ile bir farkı yoktur. İslam düşmanlığıyla mücadele tüm insanlığın meselesidir.” açıklamasında bulundu.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “İslami değerlere dönük saldırıların olduğu her yerde, tüm insanlığı ve medeni dünyayı hedef alan insanlık düşmanı bir nefretin olduğunu görüyoruz.” dedi.

Ömer Çelik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kulllandı:

“Bugün İslamofobiyle Mücadele Uluslararası Günü.

İslami değerlere dönük saldırıların olduğu her yerde, tüm insanlığı ve medeni dünyayı hedef alan insanlık düşmanı bir nefretin olduğunu görüyoruz.

Gelişmiş demokrasiler İslamofobi ile mücadelede yeterince etkili olamıyorlar. Bu da demokrasilerinin faşistler tarafından kuşatılmasına yol açıyor. Herkesin İslamofobi ile mücadelenin insanlık değerlerini savunmakla eşdeğer olduğunu anlaması gerekiyor.

Sayın Cumhurbaşkanımız İslamofobi kavramının yetersizliğine vurgu yaparak, küresel düzeyde bu nefreti körükleyenlerin tutumlarını “İslam düşmanlığı” olarak tanımlamıştır.

İslam düşmanlığı ve kültürel ırkçılığın halen Batılı ülkelerde yayılmaya ve siyasetçisinden kamu görevlisine kadar toplumun tüm kesimlerini zehirlemeye devam ettiğini endişeyle görüyoruz.

İslam düşmanlığı olarak yayılan ve Müslümanları hedef alan ideolojik fanatizmin, DEAŞ ile bir farkı yoktur.

İslam düşmanlığıyla mücadele tüm insanlığın meselesidir. Batılı devletler ve siyasetçiler bu mücadelede daha çok sorumluluk üstlenmelidirler.”

CHP İstanbul İl Kongresinde Özgür Çelik Yeniden Başkan Seçildi!
Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Kaldırıldı!
Bakan Ziya Selçuk’dan Müjde Haber!
Erdoğan ve Zelenski Türkevi’nde Buluştu: Kritik Görüşmede Ne Konuşuldu!
Independent: Tüm İşaretler, Erdoğan’ın Kazanacağını Gösteriyor
EtiketlerAk PartiDeaşİslamMüslümanlarÖmer Çelik
Bu Haberi Paylaş
Facebook Whatsapp Whatsapp LinkedIn
Önceki Haber Mansur Yavaş Mansur Yavaş: ‘Kimse Birbirinin Yedeği Falan Olmaz’
Sonraki Haber Ekrem İmamoğlu İmamoğlu’ndan Erdoğan’a: ‘Yaş Geçti, Ekrem Ağrıları Başladı’
Evcil Hayvanlar
Evcil Hayvanlar Ne Kadar Yaşar? Türlere Göre Ortalama Yaşam Süreleri!
Diğer
Anason
Menopoz Döneminde Kurtarıcı Baharat: Anasonun Etkileri Şaşırtıyor!
Diğer
Yaşlı
Zaman Yaşlandıkça Neden Daha Hızlı Geçiyor? Bilim İnsanları Beyin Tarama Sonuçlarını Açıkladı!
Diğer
Arkadaşlık
Güçlü Sosyal Bağlantılar Biyolojik Yaşlanmayı Yavaşlatıyor!
Diğer
Korku Filmi
Korku Filmi İzlerken Neden Gerçekten Korkarız? Bilim Açıkladı!
Diğer
Medya AlemiMedya Alemi
© Copyright 2022, Medya Alemi Tüm Hakları Saklıdır.
  • Kullanım Şartları
  • Künye
  • İletişim
  • Advertise