Medya AlemiMedya AlemiMedya Alemi
  • Medya
  • Gündem
  • Magazin
  • Dizi/TV
  • Teknoloji
  • Kültür/Sanat
  • Yaşam
  • Sağlık
  • Spor
  • Diğer
Haber CHP Kayseri Milletvekili Seçilen Aşkın ve Arıkan, Seçimi Değerlendirdi!
Paylaş
Font ResizerAaa
Medya AlemiMedya Alemi
Font ResizerAaa
Arama
  • Home
    • Home 5
  • Demos
  • Categories
  • Bookmarks
  • More Foxiz
    • Sitemap
  • Kullanım Şartları
  • Künye
  • İletişim
  • Advertise
© Copyright 2022, Medya Alemi Tüm Hakları Saklıdır.
Medya Alemi > Gündem > CHP Kayseri Milletvekili Seçilen Aşkın ve Arıkan, Seçimi Değerlendirdi!
Gündem

CHP Kayseri Milletvekili Seçilen Aşkın ve Arıkan, Seçimi Değerlendirdi!

Resmi olmayan sonuçlara göre CHP Kayseri Milletvekili seçilen Aşkın Genç ile Mahmut Arıkan, 14 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Son Güncelleme 17 Mayıs 2023 17:15
3 yıl önce
Paylaş
Aşkın Genç - Mahmut Arıkan
Paylaş

Resmi olmayan sonuçlara göre CHP Kayseri Milletvekili seçilen Aşkın Genç ile Mahmut Arıkan, 14 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

CHP İl Başkanlığı’ndaki toplantıda konuşan Genç, her türlü fedakarlığı yaparak seçim çalışmalarına katılan, destek veren herkese teşekkür etti.

Kayseri’de yıllar sonra 2 milletvekilliği kazandıklarını belirten Genç, cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ilk turda Çankaya’ya uğurlayamamanın hüznünü yaşadıklarını ancak 28 Mayıs’ta yapılacak 2. turda bunu başaracaklarını vurguladı.

Mahmut Arıkan da Millet İttifakı’nın tüm bileşenlerinin seçim sürecinde olağanüstü gayret gösterdiklerini dile getirdi.

28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur için de çalışacaklarını vurgulayan Arıkan, “Sayın cumhurbaşkanı adayımız Kılıçdaroğlu’nun AK Parti’nin 20 yıl boyunca bize getirdiği kazanımlarla alakalı en ufak bir problemi söz konusu değil. Sayın Kılıçdaroğlu’nun, Millet İttifakı’nın derdi kazanımlarımızla değil, kaybettiklerimizle. Adalete olan güveni tekrar inşa edebilmek için Sayın Kılıçdaroğlu aday oldu. Biz onun için gayret gösteriyoruz. Atamalarda liyakate değil, sadakate önem verildiği için Sayın Kılıçdaroğlu aday oldu. Biz bunun için gayret gösteriyoruz.” diye konuştu.

Arıkan, seçimin güvenliğiyle ilgili ikinci turda daha dikkatli olacaklarını ifade etti.

Halaçoğlu’ndan Akşener’e Eleştiri!
Bitcoin’de Trump Etkisi: 4 Aylık En Düşük Seviyede!
Türkiye’de Maymun Çiçeği Vakası var mı? Sağlık Bakanı Memişoğlu Açıkladı!
Başkan Tunç Soyer’den 100’üncü Yıl Mesajı!
Vivo Firması İlk Akıllı Sati Olan Vivo Watch’u Tanıttı!
EtiketlerAşkın GençKayseriKılıçdaroğluMahmut ArıkanMilletSeçim
Bu Haberi Paylaş
Facebook Whatsapp Whatsapp LinkedIn
Önceki Haber TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Kayserispor’u Ziyaret Etti!
Sonraki Haber Ahmet Yener YSK Başkanı Yener’den Seçim Sonuçlarına Yapılan İtirazlara İlişkin Açıklama!
Melatonin
Melatonin Kullanımı Artıyor: Yeni Araştırma Kalp Yetmezliği ve Erken Ölüm Riskine İşaret Ediyor!
Diğer
Evcil Hayvanlar
Evcil Hayvanlar Ne Kadar Yaşar? Türlere Göre Ortalama Yaşam Süreleri!
Diğer
Anason
Menopoz Döneminde Kurtarıcı Baharat: Anasonun Etkileri Şaşırtıyor!
Diğer
Yaşlı
Zaman Yaşlandıkça Neden Daha Hızlı Geçiyor? Bilim İnsanları Beyin Tarama Sonuçlarını Açıkladı!
Diğer
Arkadaşlık
Güçlü Sosyal Bağlantılar Biyolojik Yaşlanmayı Yavaşlatıyor!
Diğer
Medya AlemiMedya Alemi
© Copyright 2022, Medya Alemi Tüm Hakları Saklıdır.
  • Kullanım Şartları
  • Künye
  • İletişim
  • Advertise