Medya AlemiMedya AlemiMedya Alemi
  • Medya
  • Gündem
  • Magazin
  • Dizi/TV
  • Teknoloji
  • Kültür/Sanat
  • Yaşam
  • Sağlık
  • Spor
  • Diğer
Haber Yargıtay kararından sonra Fenerbahçe’nin kapısının önünden geçmeyeceğim
Paylaş
Font ResizerAaa
Medya AlemiMedya Alemi
Font ResizerAaa
Arama
  • Home
    • Home 5
  • Demos
  • Categories
  • Bookmarks
  • More Foxiz
    • Sitemap
  • Kullanım Şartları
  • Künye
  • İletişim
  • Advertise
© Copyright 2022, Medya Alemi Tüm Hakları Saklıdır.
Medya Alemi > Spor > Yargıtay kararından sonra Fenerbahçe’nin kapısının önünden geçmeyeceğim
Spor

Yargıtay kararından sonra Fenerbahçe’nin kapısının önünden geçmeyeceğim

Son Güncelleme 31 Mayıs 2018 10:07
7 yıl önce
Paylaş
Paylaş

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, CNN Türk’te katıldığı bir programda 3 Haziran’daki seçim öncesinde soruları yanıtladı. Heyecanla beklenen tarihi seçim öncesi Yıldırım projelerinden bahsederken hedeflerini de aktardı. Başkan son kez aday olduğunun altını çizdi ve “Yargıtay kararı çıkar ve bütün mahkemeleri açarız. Benim tek isteğim bu. Son kez aday oluyorum. Ondan sonra bir daha Fenerbahçe’nin kapısının önünden geçip aday olmayacağım” dedi.



“Delegeler pazar günü neden size oy versin” şeklinde sorulan soruya ise Yıldırım, “Bir kere tecrübe var. Fenerbahçe Kulübü’nde vefa var. Ayrıca Kuvayı Milliye ruhunu 3 Temmuz sürecinde yaratmış bir Aziz Yıldırım var” ifadelerini kullandı. Başkan planları ile ilgili olarak da “Biz hem hesap soracağız, hem de içerde ve dışarda sportif başarı için her türlü çalışmayı yapacağız. Futbolda taraftarımızı heyecanlandıracak hamleleri yapacağız” diye konuştu.



İşte Yıldırım’ın konuşmasından satır başları:

“Türk futbolunu yeniden organize etmezsek, bizim için her şey tesadüf. 2000 yılında söylediğim söz geçerli olacaktır. Bütçeyi 200-250 milyonlara çıkarırsak, Avrupa’da başarılı olabilecek seviyeye geliriz. 2011’de gelmiştik ama 3 Temmuz’u yaptılar.”



“Galatasaray maçında hakem hatası olmasaydı, bugün şampiyon bir takımın başkanı olarak sizinle konuşacaktım ama müsaade etmediler, engellediler.”



“Emre’yi aradım, telefonu çaldı ve açılmadı. Sonra duydum ki, sözleşmesini 1 yıl uzatmış. Uzatmasaydı, yönetime alacaktım.”



“Ozan Tufan ile ben konuştum, Ali Yıldırım konuştu, başkaları konuştu. Yükselmesi ve büyümesi için yapması gerekenleri anlatmamıza rağmen yapmıyor. Biz 1 defa anlatıyoruz, antrenör 10 kere anlatıyor ama maalesef öyle bir yapısı var, olmuyor.”



“İtalyanı (Giuliano Terraneo) aldık, sportif direktör yaptık ve biz karışmayalım dedim. Capello’yu getirecektik, Çin’den teklif aldı, oraya gideceğini söyledi. Liverpool’da çalışan Klopp ile de görüştü ama o gün Türkiye’ye gelmek istemediler. Bir gün Vitor Pereira’yı aldı ve geldi.”

Yeni Tesislere Metin Oktay’ın İsmi Verilecek!
Süper Lig’de kıyasıya mücadele
Hatayspor’un Yeni Teknik Direktörü Açıklandı!
Spor Toto Kadınlar Şampiyonlar Kupası’nın Sahibi VakıfBank!
Asya Şampiyonlar Ligi’nde gülen taraf Bülent Uygun oldu
EtiketlerAziz YıldırımFenerbahçe
Bu Haberi Paylaş
Facebook Whatsapp Whatsapp LinkedIn
Önceki Haber FETÖ üyeleri ankesörlü telefonla tehditlere başladı
Sonraki Haber ABD’de yeni tartışma: Melania Trump nerede?
Evcil Hayvanlar
Evcil Hayvanlar Ne Kadar Yaşar? Türlere Göre Ortalama Yaşam Süreleri!
Diğer
Anason
Menopoz Döneminde Kurtarıcı Baharat: Anasonun Etkileri Şaşırtıyor!
Diğer
Yaşlı
Zaman Yaşlandıkça Neden Daha Hızlı Geçiyor? Bilim İnsanları Beyin Tarama Sonuçlarını Açıkladı!
Diğer
Arkadaşlık
Güçlü Sosyal Bağlantılar Biyolojik Yaşlanmayı Yavaşlatıyor!
Diğer
Korku Filmi
Korku Filmi İzlerken Neden Gerçekten Korkarız? Bilim Açıkladı!
Diğer
Medya AlemiMedya Alemi
© Copyright 2022, Medya Alemi Tüm Hakları Saklıdır.
  • Kullanım Şartları
  • Künye
  • İletişim
  • Advertise