Medya AlemiMedya AlemiMedya Alemi
  • Medya
  • Gündem
  • Magazin
  • Dizi/TV
  • Teknoloji
  • Kültür/Sanat
  • Yaşam
  • Sağlık
  • Spor
  • Diğer
Haber Türk dizileri Fransa’da görücüye çıkıyor
Paylaş
Font ResizerAaa
Medya AlemiMedya Alemi
Font ResizerAaa
Arama
  • Home
    • Home 5
  • Demos
  • Categories
  • Bookmarks
  • More Foxiz
    • Sitemap
  • Kullanım Şartları
  • Künye
  • İletişim
  • Advertise
© Copyright 2022, Medya Alemi Tüm Hakları Saklıdır.
Medya Alemi > Dizi/TV > Türk dizileri Fransa’da görücüye çıkıyor
Dizi/TV

Türk dizileri Fransa’da görücüye çıkıyor

Son Güncelleme 15 Ekim 2017 16:50
8 yıl önce
Paylaş
Paylaş

Kültür ve Turizm Bakanlığının desteğiyle, Türk dizileri, Fransa’da yapılacak alanının en önemli fuarlarından MIPCOM 2017‘de sektörün uluslararası temsilcilerinin beğenisine sunulacak.


Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, Türk dizi sektörü, bu yıl 33’üncüsü düzenlenecek “MIPCOM 2017 Dizi, Film, İçerik, TV ve Yapım Fuarı”nda yer alacak.


Fransa’nın Cannes şehrinde farklı formatların tanıtımlarının yapıldığı fuara, 4 bin 700’ü aşkın firmayla 15 bin sektör temsilcisinin katılması bekleniyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı desteği ve İstanbul Ticaret Odası iş birliğinde sektörün önde gelen temsilcilerinin oluşturacağı ticaret heyeti bu yıl MIPCOM 2017’de dünya profesyonelleri ile buluşacak. Kurulacak 136,5 metrekarelik ülke standında 25 firma, yapımlarını uluslararası sektörün beğenisine sunacak.


Başrolünde Kenan İmirzalıoğlu’nun yer alacağı “Fatih”, izleyici tarafından büyük beğeniyle takip edilen “Diriliş Ertuğrul“, “Payitaht: Abdülhamid” ve “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” gibi yapımlar da fuar boyunca sektör profesyonelleriyle buluşturulacak. MIPCOM 2017’de dizi film sektörümüzün değişen dinamiklere başarılı entegrasyonunun uluslararası kamuoyuyla paylaşılacağı “Türkiye’de İçerik ve Ortaklıklar” temalı panel de gerçekleştirilecek.


Türkiye’nin dizi sektörü, son dönemde yakaladığı başarılı ivmeyle 140’dan fazla ülkeye ihraç edilip, 350 milyon dolarlık bir sektör hacmine ulaşarak bu alanda ABD’den sonra dünya ikinciliğine yükseldi. MIPCOM 2017 16-19 Ekim tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilere açacak.
Fox TV’de Yeni Dizi! Elbet Bir Gün’ün Kadrosunda Hangi İsimler Var?
Sevilen Program Güldür Güldür İçin Yeni Karar!
Hollywood’un Karanlık Yüzü TLC’de!
Seda Akgül Flaş TV İle Ekrana Dönüyor!
Hayat Kırıkları Filminin Çekimleri Başladı!
EtiketlerDiziDizi FilmKültür Ve Turizm Bakanlığı
Bu Haberi Paylaş
Facebook Whatsapp Whatsapp LinkedIn
Önceki Haber Anadolu Ateşi ‘Anadolu Ateşi’ Diyarbakır’da Sahne Aldı!
Sonraki Haber Siber korsanların yeni hedefi akıllı telefonlar
Dolunay
Dolunay Gerçekten Ruh Halimizi Değiştiriyor Mu?
Diğer
Laboratuvar Doktor
Erkeklerin Soyu Tükeniyor Mu? Y Kromozomu Hakkında Şaşırtıcı Gerçekler!
Diğer
Cinsel Yaşam
Uzmanlara Göre Hangi Yaşta Seks Daha Tatmin Edici? İşte Yaşa Göre İdeal Zamanlar!
Diğer
Ev temizliği
Araştırma: Ev İşleri Yapmak Kalp Sağlığını Koruyor ve Ömrü Uzatıyor!
Diğer
Zengin şehirler
Dünyanın En Pahalı 6 Şehri: Tatil İçin Bütçenizi Zorlayacak Destinasyonlar!
Diğer
Medya AlemiMedya Alemi
© Copyright 2022, Medya Alemi Tüm Hakları Saklıdır.
  • Kullanım Şartları
  • Künye
  • İletişim
  • Advertise