Medya AlemiMedya AlemiMedya Alemi
  • Medya
  • Gündem
  • Magazin
  • Dizi/TV
  • Teknoloji
  • Kültür/Sanat
  • Yaşam
  • Sağlık
  • Spor
  • Diğer
Haber Star Yazarı O Manşeti Yılmaz Özdil’e Sordu!
Paylaş
Font ResizerAaa
Medya AlemiMedya Alemi
Font ResizerAaa
Arama
  • Home
    • Home 5
  • Demos
  • Categories
  • Bookmarks
  • More Foxiz
    • Sitemap
  • Kullanım Şartları
  • Künye
  • İletişim
  • Advertise
© Copyright 2022, Medya Alemi Tüm Hakları Saklıdır.
Medya Alemi > Medya > Star Yazarı O Manşeti Yılmaz Özdil’e Sordu!
Medya

Star Yazarı O Manşeti Yılmaz Özdil’e Sordu!

Star yazarı Yakup Köse, 28 Şubat sürecinde hafızalara kazınan Salih Mirzabeyoğlu hakkındaki Star gazetesi manşeti Yılmaz Özdil'e de sordu. O tarihte gazete yönetiminde bulunan Özdil, soruya cevap vermekten kaçınarak 'Kimin tetikçisisiniz?' dedi.

Son Güncelleme 23 Ağustos 2024 23:04
3 yıl önce
Paylaş
Star Gazetesi
Paylaş

Star gazetesi yazarı Yakup Köse, 28 Şubat sürecinde Salih Mirzabeyoğlu için atılan çirkin manşeti Yılmaz Özdil‘e de sordu. Yıllardır gündem olan manşetle ilgili olarak Özdil, soruya cevap vermek yerine çeşitli suçlamalarda bulundu.

Köse, konuyla ilgili videoyu Twitter hesabından paylaştı.

Yılmaz Özdil

“KİMİN TETİKÇİSİSİNİZ” SUÇLAMASI

“Bu iş AK Partili trollerin benim üzerime sıvamaya çalıştığı iş.” diyen Özdil, “Bu manşetten haberim yok…”, “Kimin tetikçisisiniz?” şeklinde suçlayıcı ifadeler kullandı.

“TRAŞ OLURKEN YÜZÜNÜ KESTİ” MANŞETİ KİMDEN ÇIKTI?

28 Şubat sürecinde haksız yere tutuklanarak içeri alınan ve işkence gören Salih Mirzabeyoğlu hakkındaki haberinde Star Gazetesi, 27 Ocak 2000 yılında cezaevinde işkence sonrası mehakemeye çıkarılırken çekilmiş fotoğrafını manşete taşıyarak, “Tıraş olurken yüzünü kesti” ifadesi kullanılmıştı.

Star Gazetesi

Büyük tepki çeken manşeti gündeme taşıyan gazeteci yazar Yakup Köse, ilk önce 22 yıl önce Star Gazetesi’nin patronu olan Cem Uzan’a ardından aynı gazetenin genel yayın yönetmeni olan Fatih Çekirge’ye sormuştu. Her iki isimde söz konusu manşetin büyük bir ayıp olduğunu belirtmiş, Mirzabeyoğlu ailesinden ve sevenlerinden özür dilemişti.

Yakup Köse, 28 Şubat sürecinde Salih Mirzabeyoğlu için atılan çirkin manşeti Star Gazetesi’nin Yazıişleri Müdürü Yılmaz Özdil’e de sordu. Özdil sorudan kaçındı ve garip cevaplar verdi: “Bu iş Ak Partili trollerin benim üzerime sıvamaya çalıştığı iş.”, “Bu manşetten haberim yok.”, “Kimin tetikçisisiniz?” dedi.

Nevşin Mengü: “Türkler İsrail’e Çok Kızgın, İlişkiler İçin Zamana İhtiyaç Var”
Fazıl Say; Umarım Yazdıklarım Bir Yere Ulaşır!
Adnan Aybaba’ya Hapis Şoku!
Emre Kınay Kadıköy’e Başkan Adayı!
Twitter Sahte Hesapları Sildi, Kel Göründü!
EtiketlerManşetSalih MirzabeyoğluStar GazetesiTwitterYakup KöseYılmaz Özdil
Bu Haberi Paylaş
Facebook Whatsapp Whatsapp LinkedIn
Önceki Haber France 24 Cezayir’den France 24’e ‘Çöplük Kanalı’ Tepkisi
Sonraki Haber Bella Thorne Bella Thorne, Bikinisinin Her Detayını Paylaştı!
Sakal
Sakal Bakımında Yapılan Hatalar! Uzmanlar Erkekleri Uyardı!
Diğer
İnternet
İnsanlar Google’da En Çok Hangi Gizli Soruları Aratıyor? İşte En Merak Edilen Konular!
Diğer
Dünya
Yeraltı Suyu Krizi Dünya’nın Ekseni Kaydırdı: Bilim İnsanlarından Çarpıcı Uyarı!
Diğer Yaşam
Obezite
Fazla Yememek İçin Ne Yapmalı? İşte Uzman Tavsiyeleri!..
Diğer
Küflü Ekmek
Küflü Gıdalar Yenilir mi? İşte Uzmanların Uyardığı Tehlikeler!..
Diğer
Medya AlemiMedya Alemi
© Copyright 2022, Medya Alemi Tüm Hakları Saklıdır.
  • Kullanım Şartları
  • Künye
  • İletişim
  • Advertise