Antalya’da iş dünyasını ve siyaset çevrelerini sarsan bir olay yaşandı. Eski Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu’nun kardeşi, iş insanı Aydın Çavuşoğlu ofisinde silahla yaralanmış halde bulundu.
Olay, akşam saatlerinde Çavuşoğlu’na ait akaryakıt istasyonundaki ofiste meydana geldi. İddiaya göre ofisten silah sesi duyulmasının ardından çevredekiler durumu hemen yetkililere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Ekipler tarafından yaralı halde bulunan Aydın Çavuşoğlu, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Burada acil olarak ameliyata alınan Çavuşoğlu’nun, operasyon sonrası yoğun bakıma alındığı ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Olayın ardından Hulusi Şahin hastaneye giderek yetkililerden bilgi aldı. Öte yandan Mevlüt Çavuşoğlu’nun yurt dışında olduğu, gelişmenin kendisine iletildiği ve Türkiye’ye dönmek üzere harekete geçtiği ifade edildi.
Polis ekipleri olayın yaşandığı ofis ve akaryakıt istasyonunda geniş çaplı inceleme başlatırken, olayın nedeni henüz netlik kazanmadı. Soruşturma çok yönlü olarak sürdürülüyor.

