Medya AlemiMedya AlemiMedya Alemi
  • Medya
  • Gündem
  • Magazin
  • Dizi/TV
  • Teknoloji
  • Kültür/Sanat
  • Yaşam
  • Sağlık
  • Spor
  • Diğer
Haber 2019 Seçimleri İçin Mustafa Sarıgül Bombası!
Paylaş
Font ResizerAaa
Medya AlemiMedya Alemi
Font ResizerAaa
Arama
  • Home
    • Home 5
  • Demos
  • Categories
  • Bookmarks
  • More Foxiz
    • Sitemap
  • Kullanım Şartları
  • Künye
  • İletişim
  • Advertise
© Copyright 2022, Medya Alemi Tüm Hakları Saklıdır.
Medya Alemi > Gündem > 2019 Seçimleri İçin Mustafa Sarıgül Bombası!
Gündem

2019 Seçimleri İçin Mustafa Sarıgül Bombası!

Şişli'nin eski belediye başkanı Mustafa Sarıgül 2019 yerel seçimlerinde yeniden aday olacak. Siyasete bomba gibi düşen iddianın sahibi ise Menemen Belediye Başkanı CHP'li Tahir Şahin.

Son Güncelleme 21 Temmuz 2024 17:45
9 yıl önce
Paylaş
Mustafa Sarıgül
Paylaş

Şişli Belediyesi‘nin eski başkanı CHP’li Mustafa Sarıgül‘ün 2019 yerel seçimlerinde yeniden Şişli Belediye Başkanlığı’na aday olacağı iddia edildi. Şişli Belediyesi’nin mevcut belediye başkanı CHP’li Hayri İnönü son dönemde Mustafa Sarıgül ve oğlu Emir Sarıgül ile tartışmasıyla gündeme gelmişti.

İstanbul gazetesinin Mustafa Sarıgül, İzmir Selçuk’ta yapılan Meryem Ana Ayini’nden önce binlerce kişiye verilen sabah kahvaltısına katıldı.

Menemen Belediyesi, Şişli Kent Konseyi ve azınlık vakıflarının temsilcilerinin de katıldığı kahvaltıda, tüm konuşmacılar Mustafa Sarıgül’den “daimi başkan” diye söz etti.

Şişli Kent Konseyi Başkanı Ali Yavuz Meriç, Mustafa Sarıgül için “ezelimiz ve ebedimiz” derken, en net açıklamayı CHP’li Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, “Çok ama çok yakında Sarıgül yeniden Şişli Belediye Başkanı olacak” sözleriyle yaptı.

SARIGÜL RENK VERMEDİ

Tüm konuşmacıların övgülerinden ve adaylığını açıklamasının ardından kürsüye gelen eski Şişli Belediyesi Başkanı ve Türkiye Değişim Hareketi’nin kurucusu Mustafa Sarıgül ise adaylık konusuna hiç değinmedi.

Mustafa Sarıgül, 2014 yerel seçimlerinde CHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmuş, 47.9 oy alan Kadir Topbaş’ın ardından 40.1 oranında oyla ikinci olmuştu. 2015 genel seçimlerinde milletvekili adayı olmak isteyen Mustafa Sarıgül, ön seçimde CHP üyelerinden yeterli desteği alamayarak 5. sırada kalmıştı.

Sarıgül, CHP il yönetimini suçlayarak ‘Aleyhimde çalıştılar, parti üyelerine baskı yaptılar’ demişti.

Renault Zirveyi Volkswagen’den Aldı
Bayram Tatilinde Hava Nasıl Olacak? Meteoroloji Gün Gün Açıkladı!
Gürsel Tekin: “Paralı Gazeteciler Çocuklarının Gözlerinin İçine Bakamayacak”
Canan Kaftancıoğlu İl Başkanlığı Görevini Bırakacağını Açıkladı!
TÜİK Enflasyon Verilerini Duyurdu: Ocak Ayında TÜFE Rakamları Ne Oldu?
EtiketlerMustafa SarıgülŞişli Belediye BaşkanlığıŞişli BelediyesiTürkiye Değişim Hareketi
Bu Haberi Paylaş
Facebook Whatsapp Whatsapp LinkedIn
Önceki Haber Mehmet Ali Erbil - Beyaz TV Mehmet Ali Erbil’den Metin Hara İle İlgili Olay Yaratacak Açıklamalar!
Sonraki Haber Mustafa Denizli Hürriyet’ten Mustafa Denizli Bombası!
Sakal
Sakal Bakımında Yapılan Hatalar! Uzmanlar Erkekleri Uyardı!
Diğer
İnternet
İnsanlar Google’da En Çok Hangi Gizli Soruları Aratıyor? İşte En Merak Edilen Konular!
Diğer
Dünya
Yeraltı Suyu Krizi Dünya’nın Ekseni Kaydırdı: Bilim İnsanlarından Çarpıcı Uyarı!
Diğer Yaşam
Obezite
Fazla Yememek İçin Ne Yapmalı? İşte Uzman Tavsiyeleri!..
Diğer
Küflü Ekmek
Küflü Gıdalar Yenilir mi? İşte Uzmanların Uyardığı Tehlikeler!..
Diğer
Medya AlemiMedya Alemi
© Copyright 2022, Medya Alemi Tüm Hakları Saklıdır.
  • Kullanım Şartları
  • Künye
  • İletişim
  • Advertise