Medya AlemiMedya AlemiMedya Alemi
  • Medya
  • Gündem
  • Magazin
  • Dizi/TV
  • Teknoloji
  • Kültür/Sanat
  • Yaşam
  • Sağlık
  • Spor
  • Diğer
Haber Yılmaz Özdil Sedat Peker’in Pasaportuna El Konulduğunu İddia Etti!
Paylaş
Font ResizerAaa
Medya AlemiMedya Alemi
Font ResizerAaa
Arama
  • Home
    • Home 5
  • Demos
  • Categories
  • Bookmarks
  • More Foxiz
    • Sitemap
  • Kullanım Şartları
  • Künye
  • İletişim
  • Advertise
© Copyright 2022, Medya Alemi Tüm Hakları Saklıdır.
Medya Alemi > Gündem > Yılmaz Özdil Sedat Peker’in Pasaportuna El Konulduğunu İddia Etti!
Gündem

Yılmaz Özdil Sedat Peker’in Pasaportuna El Konulduğunu İddia Etti!

Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, suç örgütü lideri Sedat Peker'in pasaportuna el konulduğunu öne sürerek, “Şu an dijital tecrit altında” dedi.

Son Güncelleme 23 Ağustos 2024 23:09
4 yıl önce
Paylaş
Yılmaz Özdil
Paylaş

Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, Yeniçağ TV’de Emre Kulcanay‘ın sunduğu youtube canlı yayınında suç örgütü lideri Sedat Peker’e ilişkin açıklamalarda bulundu.

Özdil, Sedat Peker’in avukatı ile konuştuğunu belirterek Sedat Peker’in ailesiyle birlikte dijital tecrit altında tutulduğunu, pasaportuna el konularak başka bir ülkeye gitmesinin engellendiğini öne sürdü.

PASAPORTUNA EL KOYULDU

Peker’in açıklama yapmaması hakkında konuşan Özdil, “Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri arasında yapılan görüşmeler neticesinde -artık Türkiye ne dedi, ne verdi onu bilemeyiz ama- Sedat Peker ve ailesinin şu anda bir ‘dijital tecrit’e alındığını biliyoruz. Nereden biliyoruz? Sedat Peker’in avukatı bunu söylüyor. Ben de kendisine sordum, avukatına, bunu anlattı. Nedir bu dijital tecrit? Demişler ki, “Kardeşim sen şu anda tweet atmayacaksın. Sen şu anda video doldurmayacaksın. Pasaportuna da el koymuşlar. Ben buradan çıkayım, başka bir ülkeye gideyim de diyemez” dedi.
 
PEKER’İN HUKUKİ HAKLARI TAKİP EDİLMELİ

Sedat Peker’in hukuki haklarının takip edilmesi gerektiğini savunan Özdil, “Kim olduğuna değil ne söylediğine bakmak lazım. Dolayısıyla nasıl bugün Osman Kavala’nın, Selahattin Demirtaş’ın, Çetin Doğan’ın, Sedef Kabaş’ın, en son haklarında tutuklama kararı çıkarılan Barış Pehlivan gibi gazeteci arkadaşlarımızın nasıl hukuki haklarını, anayasal hakları gereği takip ediyorsak Sedat Peker’in de hukuki haklarının takip edilmesi lazım. Kim tarafından? Hem bağımsız medya hem de muhalefet tarafından. Yapılıyor mu? Yapılmıyor… Neden yapılmıyor? Asıl üzerinde durulması gereken konu bu” ifadelerini kullandı.

Pfizer Aşısında Korkutan Gelişme!
MİT’ten PKK’nın İran Yapılanmasına Operasyon!
Ortalığı karıştıracak İran çağrısı
Aracına Binen Genç Kıza Tecavüz Eden Taksici!
Taha Akyol’dan Dikkat Çeken Soru!
EtiketlerEmre KulcanaySedat PekerSözcü GazetesiYeniçağ TvYılmaz Özdil
Bu Haberi Paylaş
Facebook Whatsapp Whatsapp LinkedIn
Önceki Haber Kafe ve Restoranda Isıtıcılar Artık Ücretli!
Sonraki Haber Tarkan Yeni Şarkısını Paylaştı! Hayranları Yorum Yağmuruna Tuttu!
Melatonin
Melatonin Kullanımı Artıyor: Yeni Araştırma Kalp Yetmezliği ve Erken Ölüm Riskine İşaret Ediyor!
Diğer
Evcil Hayvanlar
Evcil Hayvanlar Ne Kadar Yaşar? Türlere Göre Ortalama Yaşam Süreleri!
Diğer
Anason
Menopoz Döneminde Kurtarıcı Baharat: Anasonun Etkileri Şaşırtıyor!
Diğer
Yaşlı
Zaman Yaşlandıkça Neden Daha Hızlı Geçiyor? Bilim İnsanları Beyin Tarama Sonuçlarını Açıkladı!
Diğer
Arkadaşlık
Güçlü Sosyal Bağlantılar Biyolojik Yaşlanmayı Yavaşlatıyor!
Diğer
Medya AlemiMedya Alemi
© Copyright 2022, Medya Alemi Tüm Hakları Saklıdır.
  • Kullanım Şartları
  • Künye
  • İletişim
  • Advertise