Medya AlemiMedya AlemiMedya Alemi
  • Medya
  • Gündem
  • Magazin
  • Dizi/TV
  • Teknoloji
  • Kültür/Sanat
  • Yaşam
  • Sağlık
  • Spor
  • Diğer
Haber Dursun Özbek: Galatasaray’ın Eli Kanlı Terör Örgütüyle Hiçbir İşi Olmaz!
Paylaş
Font ResizerAaa
Medya AlemiMedya Alemi
Font ResizerAaa
Arama
  • Home
    • Home 5
  • Demos
  • Categories
  • Bookmarks
  • More Foxiz
    • Sitemap
  • Kullanım Şartları
  • Künye
  • İletişim
  • Advertise
© Copyright 2022, Medya Alemi Tüm Hakları Saklıdır.
Medya Alemi > Spor > Dursun Özbek: Galatasaray’ın Eli Kanlı Terör Örgütüyle Hiçbir İşi Olmaz!
Spor

Dursun Özbek: Galatasaray’ın Eli Kanlı Terör Örgütüyle Hiçbir İşi Olmaz!

Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek, "Kimse bu camiadan vatan haini ya da terörist çıktığını iddia edemez. Böyle bir şeyi reddediyoruz. Bizim tarlamız bu tip fideleri, tohumları kabul etmez." dedi.

Son Güncelleme 19 Temmuz 2024 01:16
8 yıl önce
Paylaş
Dursun Özbek
Paylaş

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, taraftar grubu ultrAslan’ın Fenerbahçe derbisinde yaptığı koreografinin Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile ilişkilendirilmesine tepki göstererek, “Galatasaray’ın eli kanlı terör örgütüyle hiçbir işi olmaz.” dedi.

A Spor’da katıldığı programda değerlendirmede bulunan Özbek, Galatasaray’ın köklü bir geçmişe sahip olduğunu dile getirerek, “Galatasaray, eğitim yuvasından doğmuş bir kulüp. Tarihi 1481’e kadar gidiyor. Galatasaray Lisesi 1868’de bugünkü eğitim düzenine geçiyor. O tarihten beri memleketine devlet adamından tutun da sanatçı, edebiyatçı, sporcu yetiştiren bir kurum. Kimse bu camiadan vatan haini ya da terörist çıktığını iddia edemez. Böyle bir şeyi reddediyoruz. Bizim tarlamız bu tip fideleri, tohumları kabul etmez. Hiçkimse Galatasaray’a bu yakıştırmayı yapmasın.” diye konuştu.

“Vatanına bağlı, devletine biat etmiş, devletini seven bir kulüp”

FETÖ’nün eli kanlı bir terör örgütü olduğunu vurgulayan Özbek, şunları kaydetti:

“FETÖ maalesef Türkiye’de bazı kurumlara sızmıştır. Galatasaray geçmişteki uygulamalarıyla gereken temizliği yapmıştır. Taraftarımdan ve camiamdan böyle eli kanlı bir terör örgütüne hizmet edecek veya onun güdümünde olacak bir kişi olamaz. Bizim toprağımız bunu kabul etmez. Camiamız, yönetimimiz ve taraftarımız 15 Temmuz sonrasında duruşunu sergilemiştir. Galatasaray’ın eli kanlı terör örgütüyle hiçbir işi olmaz. Kimse bunu farklı boyutlara getirip, Galatasaray’a zarar vermeye kalkmasın. Galatasaray, 500 senedir bu devlete hizmet eden bir kurumun kulübü. Çanakkale’de, Kafkasya’da şehitlerler vermişiz. Böyle bir kuruma böyle bir yakıştırma olmaz.”

Dursun Özbek, derbide yapılan koreografiyle ilgili Gençlik ve Spor Bakanlığından iki başmüfettişin görevlendirilmesi konusunda ise “Evet sorgulansın. Çünkü bu sorgulama polemiklerin önünü de keser. Sorgulama sonucundan eminim, Galatasaray Kulübünden bahsedilen manada kimse çıkmaz. Galatasaray vatanına bağlı, devletine biat etmiş, devletini seven bir kulüp. Son derece üzgünüm ama soruşturmanın açılmasından mutluyum. Çünkü gerçeklerin ortaya çıkması, bu konudaki duruşunun herkes tararafından net olarak bilinmesi Galatasaray’ın faydasına olacaktır.” değerlendirmesinde bulundu.

Fenerbahçe’de Erol Bulut İle Yollar Ayrıldı!
Selen Erdem: Fatih Hoca İle Tanışmayı Çok İsterim!
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat’ın Şoföründen A Spor Muhabirine Saldırı!
19 ilde ByLock operasyonu: 63 gözaltı
FETÖ Firarisi Arif Erdem Ortaya Çıktı!
EtiketlerDursun ÖzbekFetöGalatasarayRöportaj
Bu Haberi Paylaş
Facebook Whatsapp Whatsapp LinkedIn
Önceki Haber Beşiktaş Bir Puanı Uzatmalarda Kurtardı
Sonraki Haber Yılın futbolcusu Cristiano Ronaldo
Tartışma
Anlaşmazlık Değil, İletişim: Tartışmayı Sanata Dönüştürmenin 11 Yolu!..
Diğer
İlişkiler Konuşma
Zor Konuşmalar Nasıl Yapılır? Psikolog Kimberley Wilson’dan 10 Adımlık Rehber!
Diğer
Sevgili
Evlilikte Suçlamadan Konuşmanın Gücü: Daha Sağlıklı İlişkiler İçin İpuçları!
Diğer
Cinsel Soğukluk
Kadınlar Neden Sekse Karşı Soğuk Davranır?
Diğer
Mango
Ekmek Yerine Mango: Diyabetle Mücadelede Yeni Umut!..
Diğer
Medya AlemiMedya Alemi
© Copyright 2022, Medya Alemi Tüm Hakları Saklıdır.
  • Kullanım Şartları
  • Künye
  • İletişim
  • Advertise