Medya AlemiMedya AlemiMedya Alemi
  • Medya
  • Gündem
  • Magazin
  • Dizi/TV
  • Teknoloji
  • Kültür/Sanat
  • Yaşam
  • Sağlık
  • Spor
  • Diğer
Haber Dikkat! Meteoroloji’den Uyarılar Art Arda Geldi!
Paylaş
Font ResizerAaa
Medya AlemiMedya Alemi
Font ResizerAaa
Arama
  • Home
    • Home 5
  • Demos
  • Categories
  • Bookmarks
  • More Foxiz
    • Sitemap
  • Kullanım Şartları
  • Künye
  • İletişim
  • Advertise
© Copyright 2022, Medya Alemi Tüm Hakları Saklıdır.
Medya Alemi > Gündem > Dikkat! Meteoroloji’den Uyarılar Art Arda Geldi!
Gündem

Dikkat! Meteoroloji’den Uyarılar Art Arda Geldi!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara ve Ege bölgelerinde kuvvetli sağanak yağışlar, yurdun birçok bölgesinde de kuvvetli rüzgar ve fırtına beklendiğini duyurdu.

Son Güncelleme 1 Ağustos 2024 10:15
8 yıl önce
Paylaş
Hava Durumu
Paylaş

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, rüzgarın Marmara Denizi’nde bugün öğle saatlerinden sonra kuzey ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (60-75 km/sa) fırtına şeklinde esmesi öngörülüyor.

METEOROLOJİ’DEN KUVVETLİ YAĞIŞ VE FIRTINA UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamalara göre, Marmara Bölgesi’nde İstanbul, Çanakkale, Tekirdağ, Balıkesir, Bursa ve Yalova’da; Ege Bölgesi’nde ise İzmir, Aydın, Manisa, Uşak ve Kütahya çevrelerinde kuvvetli, Muğla’da ise çok kuvvetli yağışların beklendiği duyuruldu.

 Yapılan duyurularda vatandaşların, sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuz durumlara karşı tedbirli olmaları istendi. 

Yağışların, Pazartesi öğle saatlerinde başlayıp Marmara’da Salı günü sabah saatlerine kadar, Ege’de ise Pazartesi gecesine kadar devam edeceği kaydedildi.

BİRÇOK BÖLGEYE FIRTINA VE KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI

Öte yandan, Meteoroloji tarafından yapılan diğer bir uyarıda da, yurdun birçok bölgesinde fırtına ve kuvvetli rüzgarların etkili olacağı kaydedildi.

 Fırtına ve kuvvetli rüzgarların, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu, Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu bölgeleri ile Kastamonu, Sinop, Adıyaman ve Diyarbakır çevrelerinde Pazartesi’nden itibaren etkisini göstereceği belirtildi. 

Bu bölgeler de yaşayan vatandaşların, başta soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler olmak üzere, ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

ABD’deki Yangın Felaketi Konuşulurken Türkiye’nin Yangınlarla Mücadelesi Örnek Öluyor!
Vakalar Arttı, Acil Servisler Doldu İnfluenzadan Korunmak İçin Ne Yapmalı?
İzmir Seferihisar’da 4.5 Büyüklüğünde Deprem!
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İran ziyareti beklentileri yükseltti
Google’dan Sivrisineklere Karşı Dev Hamle! 32 Milyon Kısır Sivrisinek Doğaya Salınabilir!
EtiketlerHava DurumuMeteoroloji
Bu Haberi Paylaş
Facebook Whatsapp Whatsapp LinkedIn
Önceki Haber Serdar Ortaç’ın Eşi Chloe Loughnan Ölümden Dönmüştü!
Sonraki Haber Sıla’nın Darp Raporu Geçersiz!
Sakal
Sakal Bakımında Yapılan Hatalar! Uzmanlar Erkekleri Uyardı!
Diğer
İnternet
İnsanlar Google’da En Çok Hangi Gizli Soruları Aratıyor? İşte En Merak Edilen Konular!
Diğer
Dünya
Yeraltı Suyu Krizi Dünya’nın Ekseni Kaydırdı: Bilim İnsanlarından Çarpıcı Uyarı!
Diğer Yaşam
Obezite
Fazla Yememek İçin Ne Yapmalı? İşte Uzman Tavsiyeleri!..
Diğer
Küflü Ekmek
Küflü Gıdalar Yenilir mi? İşte Uzmanların Uyardığı Tehlikeler!..
Diğer
Medya AlemiMedya Alemi
© Copyright 2022, Medya Alemi Tüm Hakları Saklıdır.
  • Kullanım Şartları
  • Künye
  • İletişim
  • Advertise